Zseniális a Zsivány Egyes Beastie Boys Sabotage című számával tuningolt előzeteseAzt hitted nem lehet fokozni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet második előzetesét? Matthew Longua művész most erre rácáfol, ugyanis összerakta az első különálló űrkaland új trailerét, melynek középpontjába a Beastie Boys Sabotage című számát helyezte. Ezt a dalt a közeljövőben már ellőtték az új Star Trek film kapcsán, de úgy néz ki, hogy az igazi kultikus nóta onnan ismerszik meg, hogy minden filmmel összhangba hozható.

Külön pikantériája a dolognak, hogy a Paramount által hivatalosan kiadott Star Trek: Mindenen túl kedvcsinálójában felhasznált Beastie Boys szám a rajongók tetszését nem nyerte el, míg ugyanezek a fanok, most Longua munkáját csak dicsérni tudják, sőt néhányan még azt is megkockáztatták, hogy jobb lett ez a verzió, mint a BBC olimpiai közvetítése közben bemutatott eredeti.

Ello_Asty_AotG

Az ébredő Erő két lábon járó Beastie Boys easter eggje, Ello Asty

A művész a trailer feltuningolásánál nem csak a hasára ütött, ugyanis kevesen tudják, de a Star Wars kánonnak közös története van a híres bandával: J.J. Abrams nagy rajongója a zenekarnak, többek között így kerülhetett bele a 2009-ben rebootolt űrszekerek első felvonásába a Sabotage, illetve Az ébredő Erő easter eggjeként, az új X-szárnyú pilóta, Ello Asty neve is utalás az úttörő hip-hop trió Hello Nasty című albumára, míg a sisakján látható “Born to Ill” tisztelgés a debütáló hanglemezük, a Licensed to Ill előtt. Természetesen, ha láttad Az ébredő Erőt, akkor már tudod, hogy szerencsétlen Ello menetelése ellenállóként nem tartott sokáig.

Szerintetek is jobb mint az eredeti trailere?

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én startol el a hazai mozikban.