Zack Snyder egy könnyedebb hangvételű Igazság Ligáját ígérA gépezet nem állhat meg, még ha a Batman Superman ellen premierje előtti, és a bemutatójának napját is erősen elködösítette a rengeteg, és egyöntetű negatív kritikaáradat a filmkritikusok részéről.

Ez egyelőre nem látszik a megváltott jegyek számán, és a rendezőn se, aki már a jövőbe tekint, és készülő Igazság Ligája filmjéről osztott meg egy-két érdekes gondolatot. Nevezhetjük tűzoltásnak is, hiszen a legtöbb bírálat azért érte Snydert, mert túlságosan komor, és lehangoló a DC két legnevesebb szuperhősének közös filmje, ugyanis a direktor ígéretet tett a könnyedebb hangvételre a folytatásban, ennek okát is elmondta Deborah Snyder producerrel közösen:

Az Igazság Ligája kissé könnyedebb lesz, hiszen itt már olyan karaktereink is vannak, mint Flash, aki inkább egy humoros vonalat képvisel.

Zack Snyder hozzátette:

Az egyik indok, amiért világosabb lesz ez a film, mert olyan karaktereink vannak, akik optimistábbak. Ez a film (a Batman Superman ellen) két olyan hősről szól, akik lelkiismeretükkel viaskodnak, és leginkább ez köti össze őket.

A rendező ráadásul elárulta, hogy az 1954-es filmklasszikusból, a Hét szamurájból merít az Igazság Ligájához, és állítása szerint nem csak a számok miatt:

Intenzív, nagyszerű és gigantikus lesz, hiszen Bruce-nak kell összeszednie a Ligát, amolyan Hét szamuráj módjára… Nagyszabású lesz, de össze kell fogniuk a közelgő veszély miatt.

Akira Kurosawa filmje, a Hét szamuráj egy veterán szamurájról szól, aki elhatározza, hogy segít a banditák sanyargatta falun, és maga mellé gyűjt hat másik harcost, hogy megvédjék a települést. A formula, melyet Kurosawa felhasznált még a mai napig kedvelt, és fölhasznált történetmesélés, így nem Snyder lesz az első, aki innen merít.

Az Igazság Ligája film Zack Snyder rendezésében, Chris Terrio forgatókönyve alapján 2017 novemberében érkezik, főbb szerepekben Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher és Jason Momoa, a forgatás pedig hónapokon belül el is kezdődik.

 • DarthNandious

  Jo lesz az is,varom 😀

  Bar en hianyolom a Marsit,meg Green Lanternt,ill. Hawkgirl-t…

  • TheDoctor

   Ők később vágódnak be (Bár GL tényleg hiányzik) de jó lesz ez így elsőre. Majd a Part Two-ban. (Elv. kétrészesre akarják csinálni)

   • DarthNandious

    Hat remelem,Supergirl-ben nagyon birom a Marsit,sztem jol eltalaltak a karakteret.

  • Alton Devir

   Nekem is nagyon hiányoznak ezek a karakterek. Az Aquamennél én a félkezű kampós Aqument szeretem a legjobban! A zöld lámpásnál meg a John Stewart féle zöld lámpást szeretem. remélem ezek lesznek benne. Ha nem az sem olyan gond de ezek a legjobb féle elképzelések a karakterekről.(legalábbis nekem). olyan jó lenne ha összeállna a 9 tagú Igazság Ligája:DD Nállam ök az igazi igazság ligája. nem a Vörös tornádó, meg zöld íjász meg társai, akik mostanában vannak.(már ha jól tudom)

   • DarthNandious

    Igen,en is ezekkel talalkoztam eloszor.Aztan az Unlimited-ben mar jo sokan vannak 😀

 • Bidi92

  Azt ígérnéd meg, hogy nem rendezel több képregény filmet… 😀

 • dark

  Nem hiszem el, hogy voltak olyan marhák, akik azt kifogásolták a filmben, hogy túl sötét, és komor… :O Basszus, ez Batman… mi a francot vártak? Olyna műanyag, csili vili vackot mint Shcumacher idejében?

  • DarthNandious

   Egyet ertek,sztem jol allt ez a komorsag az egesz filmnek,szamomra hiheto volt.

   • dark

    Nem is az ,hogy hihető, meg hogy jól állt…
    Batmanhez hozzá tartozik a sötét és komor hangulat, kb olyan tartozéka, mint Pókembernek a hálóvetője, vagy Kapinak a pajzsa (hogy marveles hasonlattal éljek…).
    Az lett volna gáz, ha olyan hangulatot teremtenek, mint a Marvel filmekben, vagy a régi Schumacher filmben… :/
    Nem tom ki mire számított, de ez komorság, mélabúság már a MoS-ban is benne volt… azt hitték, hogy majd bejön Batman és akkor minden happy, meg világos lesz? :S

    • Bidi92

     Nekem a Schumacher filmekkel hangulatilag nem volt bajom. Ott engem inkább az zavart, hogy Gotham-et meg LSD-s álommá torzították, az a rengeteg neon, meg a METÁL színű BATMAN ruha…Na de visszakanyarodva amúgyis lehetetlen lenne sötétebb tónusú JL filmet kreálni, hiszen azért GL Flash Supi sem egy darkos karakter, sőt a liga majdhogynem egyensúlyban van-e tekintetben.

     • RuXX Bono

      Óóó igen, LSD álom, de ami a legnagyobb baj volt velük, hogy nemes egyszerűséggel rossz filmek voltak, rosszul megírva.

    • DarthNandious

     Nem tudom en sem mit vartak az emberek,ezert nem ertem a lehuzasat.De oszinten nem erdekel mar,mert nekem bejott,valszeg majd lemezen is beszerzem,kivancsi leszek majd az R besolasu verziora 🙂

 • Septimus a 29-ezer éves ember

  Szerintem Supi pont az egyik legoptimistább karakter de nembaj 😀

  • Boldizsár István

   Pontosan, a képregényes Supermantől olyan messze áll a Snyder féle amennyire csak lehet.

   • Benjago

    Nem értek egyet, főleg a New 52 miatt. A filmes Superman valahol a klasszikus és a New 52 között helyezkedik el karakterisztikailag, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a MoS-ban pályája elején állt, most pedig épphogy egy karakterfejlődésen esett át.

  • Alton Devir

   Atz azért viaszont el lehet ismerni hogy egy Fash sokkal viccesebb, vidámabb, derűlátóbb karakter mint Supermen. Supermen sokkal komolyabb, ezáltal kevésbe tünik pozitív gondolkodásúnak. De semmiképpen sem olyan negatív gondolkodású, és paranoiás mint Batman!!

   • Boldizsár István

    Komoly ember is lehet optimista, és Superman pont az a fajta aki az egész emberiségben szeretné a jót látni

    • Alton Devir

     Oké de ugyan ugy lehet valaki komorabb, de közben az emberiségnek segíteni.hogy jobb legyen a világ. Nem azt mondom hogy Supermen komor mint Batmen, csak hogy azért vannak JL tagok között vidámabb, optimistább karakterek. Meg amúgy is ez tulképpen egy Batman film, Supermennel. és nem fordítva.

 • Skumfuk41

  Örülnék, ha Géza rendezné. De így is nagyon várós!

 • Tiborovics

  Remélem most a JL-vel Snyder megkapja azt az értékelést amit már nagyon régóta megérdemelne.

 • Dermedve

  Nem feltélten kéne az a könnyedebb hangvétel.. Vagyis oké, nem feltétlen kell sötétnek lenni, de remélem nem is bosszúállók szinten próbálják, a két beszólás között megmentjük a világot, kategóriában akarják rendezni

  • Alton Devir

   Abszolút egyetértek. Ami jól áll a Marvelnek az a DC-nem nem áll jól. És még másolónak is mondanák!

 • Adrian White

  Ezeket a karaktereket sem tudták egyensúlyba hozni. Akkor mi lesz ha bejönnek a többiek? A bosszúállóknál Kevinnek sikerült összhangba hozni őket. Egyik se volt se sok se kevés.
  a Batman v Superman után nem látok rá esélyt, hogy minőséget tekintve egy bosszúállók szintet megüssön.
  Itt nem a komor hangvétel volt a probléma…

  • Alton Devir

   Kiből volt sok és kiből kevés?

 • Lolka És Bolka

  Mennyi penzt szedett eddig össze, illetve ez alapján mi várható a tovabbiakban a kasszara nézve?

  • Septimus a 29-ezer éves ember

   197 világszinten 2 nap alatt,azért nem egy hűha,de csak most jön a szombat vasárnap.

  • Benjago

   Kasszát robbantott rendesen, nyitóhétvége vasárnap délutánt nem beszámítva 424.1 milliós bevétel, ami a legnagyobb képregényfilmes nyitány valaha.

 • King Thanos

  😀