Wonder Woman: Gal Gadot új képet osztott meg a filmbőlAz elmúlt napok igencsak nehéz időszaknak számítottak a DC univerzumának rajongói számára. Amellett, hogy megtudtuk, átírják a Flash-et, kiderült, hogy Ben Affleck mégsem ül majd az új Batman-film rendezői székében. Gal Gadot azonban kezébe vette a dolgokat, és mentett a helyzeten, amikor megosztott egy vadiúj fotót a Wonder Woman-ből.

 

💛 💛 💛 #wonderwoman @WonderWomanFilm

Gal Gadot (@gal_gadot) által közzétett fénykép,

A színésznő Instagram-profilján osztotta meg a fotót, aminek leírásába csupán néhány szívecskés emoji-t, és a #WonderWoman hashtaget írta. A képen a film sztárja az arany Wonder Woman-jelmezben látható, amit egy korábbi ízelítőn az Entertainment Weekly fedett fel. Nagy valószínűséggel ezt a szerelést viseli majd Diana Prince a film elején, mielőtt összeáll Steve Trevorral (Chris Pine), hogy megmentsék a világot.

A Wonder Woman Patty Jenkins rendezésében készül, és szereplőgárdájának tagjai között van Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner és Lucy Davis is. A projekt június 23-án érkezik a mozikba.