Újabb premierdátumot kapott a Bad Boys 3Tizennégy év telt el, mióta Martin Lawrence és Will Smith legutóbb magára öltötte a közönségkedvenc zsarupáros szerepét a Bad Boys második részében. A Sony már egy ideje tervezi a harmadik, Rosszfiúk egy életre címet viselő filmet, a rajongók számára azonban most rossz hír érkezett: a megjelenést ismét elhalasztották.

Mióta a stúdió több, mint két éve bejelentette a projektet, nem látott róla napvilágot túl sok információ. Will Smith decemberi nyilatkozata szerint a Bad Boys 3 “nagyon, nagyon közel” jár a befejezéshez, az Exhibitor Relations Twitter-profil pedig az alkotás premierje tíz hónapot csúszik. Az új tervek szerint így jövő január helyett 2018. november 9-én érkezik a mozik képernyőire.

A Bad Boys 3 csúsztatása mellett kiderült, hogy a rosszfiúk történetének negyedik fejezete teljesen lekerült a listáról. Ami a 2003-ban kiadott, második részt jelenti, nem aratott túl nagy sikert a jegypénztárakban. A film 273 millió dollárt hozott világszerte, ami nagy összegnek tűnhet, de tekintettel a 130 milliós büdzsére, nem számít nagy visszatérésnek. Ennek ellenére a nosztalgia-faktor és Will Smith Mike Lowrey-jának, és a Martin Lawrence által megformált Marcus Burnett visszatérése akár nagy durranássá is teheti a Bad Boys 3-at.