Új trió mutatkozik be az Igazság Ligájában

Fecske "> Fecske | dec 21 - 14:11 | Hírek | 2 hozzászólás


Kevesebb mint egy év van hátra az első Igazság Ligája mozifilm bemutatójáig, melynek vegyes érzelmekkel állunk elébe, azonban az újonnan posztolt kép igazán pozitív töltetű, most, hogy Supermant elföldelték egy kis időre. Az Entertainment Weekly által megosztott képen Ezra Miller, Ben Affleck és Gal Gadot pózol hős karaktereik szerepében, melyhez a rendezőnek is volt egy pár gondolata.

Zack Snyder éppen a munkálatok kellős közepén tart még a filmmel, azonban a most megjelent anyag pozitív előjelnek tűnik:

Szuper boldog vagyok a kémiával, ami az igazságtevőim ligájában lesz látható.

A kémiáról valóban tanúbizonyságot tett már a San Diego-i előzetes során Barry Allen, azaz Flash, valamint az Igazság hajnalában Wonder Woman is, a további két taggal Cyborg és Aquamannel úgy tűnik még meggyűlik a gondjuk szuperhős csapatnak, de leginkább Batmannek, akit a legjobban várunk vissza a képernyőkre. Most azonban Ezra Miller fűzött karakteréhez egy-két gondolatot:

Flash igazi Ringo Starr. Mindenki számára szuper idegesítő, de senkivel sincs belsőséges kapcsolata. Fish Curry (Aquaman) nagybácsi nagyon mogorva. Papa (Batman) szintén zsémbes. (Az egész életét a bűnnel való harccal töltötte.) Wonder Woman nagyon előzékeny, még ha felhergeli is Flash, ő továbbra is jószívű marad.

Míg az első igazi betekintést várjuk az Igazság lLigája filmbe, ne feledkezzünk meg róla, hogy előtte még, jövő nyáron bemutatásra kerül Wonder Woman önálló filmje, amelyről a rendező, Patty Jankins nyilatkozott, leginkább az eszközökről, amikkel dolgoztak, hogy egy méltó női szuperhősös film szülessen:

Éveket töltöttünk azzal, hogy a férfi szuperhősöket bizonyos módon kezeljük. Ugyanazokat a módszereket használtam fel, hogy őt életre keltsük, így hihetetlenül radikális pillanatokat életre keltve a nézők számára.

A Wonder Woman 2017 június másodikán rajtol el, ezt követő pár hónappal később az Igazság Ligája November 17-én, melyekhez reméljük méltóbban áll hozzá a DC, mint az idén bemutatott Igazság hajnalához vagy az Öngyilkos osztaghoz, melyek ugyan a kasszáknál megfelelően teljesítettek, kritikailag már annál kevésbé.

  • Ignéczi Ferenc

    ez is bukásra van ítélve.talán a wonder woman ami még érhet majd valamit

    • saturnpanther

      Nem feltétlenül hinném azt, hogy ez a film bukásra van ítélve… legalább is ezt korai lenne még kijelenteni.