Új nemzetközi posztert kapott A szépség és a szörnyeteg

Simko | jan 17 - 09:31 | Hírek | 1 hozzászólás


A Disney a tavalyi Zootropolist és Moanát követően 2017-ben nem jelentkezik új animációs filmmel, de ez nem jelenti azt, hogy a rajongóknak idén nélkülözniük kell a stúdót. Az új Hamupipőke és A dzsungel könyve sikerei után idén újabb projekttel rukkolnak elő: márciusban érkezik a közönség egyik legkedveltebb klasszikusa, A szépség és a szörnyeteg élőszereplős adaptációja.

A többek közt Emma Watson, Dan Stevens és Luke Evans alkotta gárdával büszkélkedő film marketing-kampánya már hónapokkal ezelőtt elstartolt, és hatalmas sikereket ért el. Az első két trailer rekordokat döntött, és a kedvcsinálókat néhány televíziós reklám és plakát követte, most pedig egy új nemzetközi poszter érkezett.

A promókép, amin a film címének portugál változata, az A Bela E O Monstro szerepel, Belle és a Szörnyeteg klasszikus pózokban láthatóak, az 1991-es meséből már ismerős elemekkel – a rózsával, és a hóval borított kastéllyal, aminek halljába megérkezik Belle, miközben Tik-Tak úr, Csészike és Mrs. Potts felnéznek rá. Íme:

  • Pontosan

    most sem hozott lázba, B kategória.