Új képek érkeztek az élőszereplős Fullmetal Alchemist mozifilmbőlTavaly a Warner Bros. közzétette a Fullmetal Alchemist első trailerét, amiben a rajongók először nyerhettek betekitést szeretett manga-sorozatuk élőszereplős filmadaptációjába. Bár azt egyelőre nem tudni, mikor érkezik a következő előzetes, most új ízelítőt kaphatunk a projektből. Ezúttal két új fotó érkezett, amin szemügyre vehetjük Edward Elric szerepében Ryōsuke Yamadát, amint az egyik vasóriással harcol.

A fotók a film hivatalos, Warner Bros. Japan által létrehozott weboldalára kerültek fel. A rendezői székben Fumihiko Sori ül, aki egy új interjúban elárult néhány részleteket a munkafolyamatból.

“Olyan stílust akarok alkotni, ami annyira követi az eredeti mangát, amennyire csak lehetséges. A szereplőgárda teljes mértékben japán, de a kulturális háttér európai. Mindenesetre, ez a stílus nem képvisel egy adott nemzetiséget vagy országot. Egy olyan jelenet sem lesz benne, amiben olyasvalamit mond egy karakter, ami japánnak titulálja őt.”

A szereplők között vannak olyan további nevek is, mint Tsubasa Honda, Dean Fujioka, Fumiyo Kohinata, Ríuta Sato, vagy Natsuki Harada. A forgatásokra az olasz Volterra városában, tavaly nyáron került sor.

A Fullmetal Alchemist manga-sorozat 2001-től 2010-ig jelent meg. A történet alapján először 2003-ban készült anime-sorozat, 2005-ben pedig egy filmet is bemutattak. 2009-ben debütált a második tévés animesorozat, 2011-ben pedig egy spin-offot is piacra dobtak.