Twin Peaks: Robert Forster újra ikonikus szerepében?Robert Forster neve kiemelkedik a Showtime már 217 megerősített szereplője közül az új Twin Peaks-ben, úgy is mint új szereplő, illetve, mint potenciálisan megalapozott szerepő. A legtöbb beszámoló szerint Forster Michale Ontkean szerepét veszi át, mint sheriff Harry S. Truman. Míg a Showtime-nak sikerült minden szereplőjét titokban tartania (kivétel Kyle MacLachlan, ő már hosszú ideje ismert), Forster a MovieFone-al, kükönösen kitértve  beszélgetett a 25+ éves történelméről a franchise-al. Forster csak a szereposztásban való részvétét tudta megerősíteni, de legalább hallgatólagosan elismerte szerepét, amiről pletykálnak:

Nos, először is kényszer alatt állok, hogy hallgassak a szerepemről. De tudni való, hogy már bejelentették részvétemet az új Twin Peaks-ben – a 216 új szereplő mellett. Micsoda óriási szereposztás! David Lynch nagyon jó srác. Le akart szerződtetni engem az eredeti sorozatba -25 évvel ezelőtt- egy kis rész erejéig, de én elkötelezett voltam egy másik srácnak egy próbára, ami sosem került ki. Szóval nem csináltam meg az eredeti Twin Peaks-et, ami megváltoztathatta volna az életemet. Az egy óriási siker, ha visszaemlékszel azokra az évekre, egy “jelenség”. De én nem ezt tettem.

BEVERLY HILLS, CA - APRIL 16: Actor Robert Forster attends A Gala to honor Avi Lerner and Millennium Films at The Beverly Hills Hotel on April 16, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by David Livingston/Getty Images)

Tehát mivel nem beszélhetek a szerepemről, azt elmondhatom, hogy ő az egyik legnagyobb művésze az iparnak (ő= a rendező, David Lynch) és olyan dolgokat csinál, hogy…amikor szüksége van valamire, mindenki keményen nyomja, és megcsinálják, amit kell. Mi más? Ő egyike azoknak…jelenet felvétele után, azt hallod “action, meg azt hallod “cut”, aztán hallod, ahogy percekig jár az agya és mindenki csendben van, várja, hogy mit mond majd. És néha azt mondja “vegyük fel újra”, néha meg azt “oké, meg van, lépjünk tovább”. Ő az a fajta fickó, aki tudja mikor van meg a jelenet, és lehet tovább lépni. Ez egy fajta művészet, hogy tudod milyen erős egy jelenet, és minden körülmények között megfelel az igényeidnek.

A premier 2017 tavaszán várható, a stáblistában többek között Monica Belucci-val, Michael Cera-val, Tim Roth-al, Ernie Hudson-al, Josh McDermitt-el, Trent Reznor- al, Eddie Vedder-el és még több, mint 200 új szereplővel, kiknek neveit alább olvashatod:

twin-peaks-cast-pic

Az eredeti Twin Peaks-es Dale Cooper ügynök megérkezik a címzetes városba, hogy vizsgálatot indítson Laura Palmer meggyilkolásával kapcsolatban, de csak misztikumokat talál, mégpedig olyan mélyre ásva, amit soha nem képzelt volna (egy kis természetfelettivel megfűszerezve). Az új sorozat 25 évvel a második széria után folytatódik.
Reméljük a Showtime hamarosan újabb részleteket oszt meg a közönséggel!

Twin Peaks | Now in Production | Coming to SHOWTIME in 2017