Twin Peaks – 18 részes lesz a harmadik évadA sok zűrzavar úgy tűnik, rendeződni látszik, ugyanis a Twin Peaks harmadik évada nem csak 9, hanem azonnal dupla ennyi epizóddal érkezik.

David Lynch legendás sorozatának feltámasztása jó irányba halad, ugyanis a rendező nem engedett a követeléseiből, hanem inkább lemondott a projekt elkészítéséről, mintsem egy csapnivaló folytatást hozzanak össze. Miután lecsillapodtak a kedélyek és visszatért abba a bizonyos székbe, ismét sínen van a Twin Peaks harmadik évada. A sorozat szereplői, Sheryl Lee és Sherilyn Fenn elmondták, hogy az eredetileg tervezett 9 epizód helyett 18 fog megérkezni, így lesz ideje Lynchnek igazán kifejteni a történetet.

A két színésznő azt is elárulta, hogy a helyszínek miatt sem kell aggódni a rajongóknak, ugyanis a teljes harmadik évadot az eredeti helyen forgatják, így visszatér majd a dupla R is, ahol Cooper ügynök a legfinomabb kávét fogyaszthatja. Hab a tortán, hogy nem csak a látvány, hanem a zene is ismerős lesz majd minden rajongónak, ugyanis ismét Angelo Badalamenti hátborzongató dallamai csendülnek fel. Kell ennél több ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, hogy jó felé halad a Twin Peaks harmadik eljövetele?