A Tűzgyűrű, a Godzilla és a Pokémon filmek címeit is közölte a Legendary Pictures

Fecske "> Fecske | dec 15 - 20:04 | Hírek | Nincs hozzászólás


A Legendary Pictures szekere az utóbbi években igazán ingázós úton járt, nagyobb sikerek mellett, mint a Jurassic World vagy a Csillagok között mellett olyan franchise-aik is akadtak, amiknek kezdő darabjuk vegyes fogadtatásban részesült, leginkább bevételi téren. Ez azonban nem akadály számukra, hogy a Tűzgyűrű vagy a Godzilla folytatásai elkészüljenek, sőt még egy Pokemon filmet is bevállaltak, ezeknek pedig már a címeit is tudjuk, melyekből következtetni is lehet a folytatásokra.

A Legendary sajtókörútján a következők hangoztak el a készülő filmek címeivel, és egy új filmproducer színre lépésével egyetemben:

Leginkább A bíró és a Watchmen által ismert, valamint a legutóbb bemutatott Jack Reacher: Nincs visszaút című filmmel a Paramounttól, Herb Gains felelőssége lesz felügyelni a Legendary olyan nagy kaliberű filmjeit, mint a Pacific Rim: Uprising, Pokemon’s Detective Pikachu és a Godzilla: King of Monsters. Gains továbbá szorosan együtt fog dolgozni az utómunkát végző csapattal, így a filmkészítő víziótól kezdve a film végső terjesztéséig részese lesz a munkának.

A Tűzgyűrű korábbi címe alapján, amely a ködös ‘örvény’ nevet viselte volna, így sokkal kézzelfoghatóbb, és gyaníthatóan John Boyega emberinek “Felkelését” hivatott jelezni. Esetleg ígéretesebb lehet az a következtetés, hogy a Földet egy újabb adag felkelő szörnyroham éri majd.

A másik kettő címről sokkal árnyaltabb képet nem kaptunk, azt tudjuk már, hogy a Pokemon film egy detektív Pikachut adaptál, valamint Godzilla következő kalandjaiban hasonló kaliberű szörnyekkel mérkőzik meg, valószínűleg a ‘Szörnyek királya” címért. Ezek közül a filmek közül egyelőre csak a Tűzgyűrű munkálatai folynak, a többiekre láthatólag 2019-nél előbb nem számíthatunk.