Tűzgyűrű 2: Megtalálták a női főszereplőt!

Simko | Sze 16 - 17:40 | Hírek | 1 hozzászólás


A Tűzgyűrű második részével hamarosan visszatérhetünk a Jaegerek és Kaijuk világába, és az eddig csak és kizárólag új arcokból álló szereplőgárda újabb tagja került bejelentésre. A Star Wars: Az ébredő Erő sztárja, John Boyega júniusban csatlakozott Idris Elba karakterének fia, Stacker Pentecostként, és a Suicide Squad színésze, Scott Eastwood néhány héttel később társult hozzá. Most végre megtalálták a Tűzgyűrű 2 női főszereplőjét, az ausztrál Cailee Spaeny személyében, akinek karakteréről egyelőre semmit nem árultak el.

Míg John Boyega és Scott Eastwood egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek, a film Cailee számára nem csak az eddigi legnagyobb kasszasiker szerepe, hanem egyben bemutatkozása is lesz. A pop-énekesnőként is tevékenykedő színésznő az IMDb alapján csupán két alkotásban, a Counting to 1000 című thrillerben, valamint a hamarosan érkező drámában, a The Shoes-ban szerepelt, de ahogy Boyega Star Wars-beli kolléganője, Daisy Ridley és további színészek esetében is láthattuk már, ez nem feltétlenül jelenti, hogy nem fog emlékezetes teljesítményt nyújtani.

cailee-spaeny

A Tűzgyűrű 2 cselekményét egyelőre teljes homály fedi, de ahogy a 2013-as elődjében, ezúttal is az emberi katonák által irányított gigantikus robotok és a Csendes-óceán mélyéről származó szörnyek csatájára számíthatunk. A karakterek bejelentésére még várnunk kell, de Cailee Spaeny jó eséllyel az egyik új Jaeger pilótát játssza majd.

Ahogy az korábban emllítésre került, a Tűzgyűrű 2 szereplőinek felhozatala eddig csak új nevekből áll. Charlie Hunnam, az első rész sztárja megerősítette, hogy sűrű beosztása miatt nem tér vissza a folytatásban, és az eredeti film egyik szereplője sem tett róla említést, hogy valamilyen formában ismét karaktereik bőrébe bújhatnak. A kamera mögött Steven DeKnight veszi át a rendezői feladatokat Guillermo del Toro-tól, aki a továbbiakban producerként dolgozik a projekten. A forgatókönyvet állítólag Emily Carmichael és Kira Snyder írják, és a produkció az idei év végén veszi kezdetét, míg az eredményt a tervek szerint 2018 február 23-án láthatjuk a mozik képernyőin.

  • Váradi Lajos

    Az első részből Max Martini fog visszatérni aki Herc Hansen parancsnokot alakította. Ron Perlmen még kérdéses