Thor: Ragnarok – Megerősítették Doctor Strange felbukkanásátA Marvel stúdió filmjei egyre több szálon kapcsolódnak egymáshoz, és már a szólófilmjeik is Bosszúállók crossoverekké csapnak át – ahogy például a tavalyi Amerika Kapitány: Polgárháború esetében történt. Régóta sejthető volt, hogy a trend folytatódik a Thor: Ragnarok-kal, amely novemberben érkezik a mozikba. Az asgardok visszatérése mellett ugyanis A hihetetlen Hulk is csatlakozik a vihar istenéhez a filmben, amely a Planet Hulk cselekményeinek egyes elemeit is tartalmazza majd.

Korábban számos valósnak tűnő elmélet látott napvilágot Doctor Strange esetleges szerepéről a Ragnarokban, de a rendező, Taika Waititi ezek után sem adott konkrét választ a kérdésre. Most azonban úgy tűnik, a találgatás véget ért, és a D23 címet viselő Hivatalos Disney rajongói klub egy újévi bejegyzésben látszólag megerősítette Strange szerepét a Ragnarokban.

“A Thor: Ragnarok novemberben összehozza Thort, a Hulkot, és Doctor Strange-et, hogy szembeszálljanak az ismerős és új intergalaktikus rosszfiúkkal.”

A bejelentés alapján tehát Doctor Strange megjelenése valószínűleg fontosabb lesz egy szimpla cameónál, ugyanis arra következtethetünk, hogy ő is végig kísérheti Thor és Hulk karaktereinek utazását a november 3-án debütáló projektben.