Thor: Ragnarok – Hulk és Thor együtt zúznak!Az utóbbi napokban rendesen felpörögtek az események a Marvel háza táján! Az Inhumans körüli pletykák tisztázódtak, bejelentették a Hangya folytatását és ezzel átszervezték a harmadik fázis filmes ütemtervét, a negyedik dátumait pedig lefixálták. Ja, és a Daredevil második szezonjának előzetese is befutott, benne Elektrával és a Megtorlóval. És ez még nem minden!

Tegnap éjjel futótűzként terjedt el a hír, hogy Mark Ruffalo is csatlakozott a Thor: Ragnarok mozi stábjához, vagyis Bruce Banner/Hulk is ott lesz Thor mellett az Asgard-i világvége alatt! Hihetetlen ez a Marvel, de komolyan! Mindig képesek meglepni a rajongókat. Már az Ant-Man and The Wasp is a semmiből jött, de ez!?!? Hulk és Thor közösen, ketten egy filmben? A Bosszúállók két nagyágyúja együtt fog zúzni! A hírt a JoBlo közölte belső információ forrásra hivatkozva:

Ruffalo is benne van a stábban. Azt, hogy mennyi ideig lesz Banner illetve Hulk, nem tudjuk megmondani, csak azt, hogy biztosan ott van a mellékszereplők között, és kiemelt szerepe lesz.

A hírt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, de már mindenhol kész tényként kezelik Ruffahulk csatlakozását a Thor: Ragnarok-höz, meg a JoBlo-ra amúgy sem jellemzőek a Latino Review-féle álhírek. Szóval az Asgard-i és a zöld behemót valószínűleg tényleg együtt kalapálhatják majd el a rosszfiúkat és próbálhatják meg megakadályozni a világvégét. Hogy miként jut el Hulk Asgard-ba, egyelőre nem tudni, de onnan már csak egy karnyújtásnyira lesz a régóta áhított Planet Hulk mozi. Sőt! Ha hihetünk a pletykáknak, a filmnek három fontos helyszíne lesz: Asgard, a Föld és egy harmadik bolygó. Hmm..

Egy biztos, Thor és Hulk kimaradnak a hamarosan érkező Polgárháborúból. Cserébe viszont nagy valószínűséggel együtt láthatjuk majd őket az Asgard-i harmadik, 2017. július 28-án érkező mozijában. Ha ez tényleg megvalósul, azzal a Marvel filmek egy új korszaka veheti kezdetét, melyben már nem egy-egy hős szóló kalandjait láthatjuk, hanem a jelmezes igazságosztók egymás mellett, közös filmekben fognak szerepelni az őket összesítő Bosszúállók filmeken kívül is! Amerika Kapitány és Vasember (+mindenki), Hangya és Darázs, Thor és Hulk… Vajon mi jön még?

 • Nova

  Thanos megjelenik, Thor mondja Heimdallnak,hogy keresse meg Hulkot és hozza el Asgardba. Hello, szia hogy vagy? Hulk smash! Összeboxolnak Thanossal, aki “elmenekül”, majd mondja,hogy majd találkozunk. Vége.

 • Zsolt Györkő

  Nagyon remélem, hogy igaz a hír, nagy álmom válna ezzel valóra! 🙂

 • Huskar

  A cím elég megtévesztő.

  • Macy

   Merthogy?

   • Huskar

    Merthogy ez egy pletyka.

    • Macy

     A JoBlo hírként közölte le. És azóta se cáfolta meg senki. Pedig a Marvel mostanában angyon kényes erre (lásd az Inhumans esete, vagy az Iron Fist esete, amelyet oylan gyorsan megcáfoltak, hogy le se tudtuk hozni a pletykát a projekt törléséről).
     Pluszban a legújabb Thor: Ragnarok-ös hír is már tényként kezeli Hulk csatlakozását, sőt részben arról is szól, hogy milyen lesz a kapcsolat a két karakter között a filmben…
     http://cinestar.hu/thor-ragnarok-sotetnel-is-sotetebb-lesz/

 • Septimus a 29-ezer éves ember

  Már megint csak 3 bolygó ? A földet ki is hagynám a francba.
  Amúgy mindenki tudja hogy Hel lesz a harmadik.

  • Macy

   Hel egy bolygó? Én is gondoltam rá, hogy valószínűleg Hel lesz a harmadik fontos helyszín, de ennyire nem vagyok képben Thor-ral és a világával kapcsolatban, hogy akkor most Hel is egy bolygó? 😀 Nem a túlvilág? Valami alternatív létsík féle? 😀

 • Benjámin Kovács

  Kicsit sajnálom a Hulk vonalat. Ha jól emlékszem, maga Ruffalo mondott egyszer egy olyat, hogy a nézőknek több Banner kéne, és kevesebb Hulk. És számomra ez a karakter valóban attól lehetne “drámai”, ahogy megismerjük a saját maga elleni harcát. Ehhez Ruffalo tökéletes választás, és a marvel elindult vele egy jó úton. De még mindig a HULK SMASH-on van a hangsúly, ami lássuk be látványos, csak éppen többet is ki lehetne hozni belőle egy önálló filmben. (emlékszünk még a Thor első részében látott karakterfejlődésre? Imádás volt.)