Thor Ragnarok – Első bepillantás

Fecske "> Fecske | Júl 25 - 19:20 | Hírek | 1 hozzászólás


A Marvel már rég bejelentette, hogy a Comic-Conon tiszteletét teszi, a rajongók ennek ellenére sosem állnak le a spekulálással, két résztvevőt a Galaxis őrzőit és a Doctor Stranget hivatalosan is bejelentették, ennek ellenére mégis nagy várakozás övezte a Thor: Ragnarok című produkciót, melynek forgatása az elmúlt hetekben vette kezdetét Ausztráliában. És nem is hiába.

A Marvel Studios elnöke Kevin Feige árult el részleteket a készülő filmről. Vetítésre került egy videó is, melyet a rendező, Taika Waititi állított össze, aki többek között arra a kérdésre szeretett volna választ kapni Feigetől, merre járt Thor a Polgárháború idején. A  mini-dokumentumfilm formában elkészült videó megmutatja Thor mennyire bestresszelt, így Új-Zélandra kellett költöznie egy Darryl nevű pasassal, közös szobába. Voltak jelenetek ahol Thor Bruce Bannerrel beszélget, aki le van sokkolva, hogy Thor nem hallott a történtekről a kapitány és Vasember között. Volt még egy izgalmas képsor, valószínűleg a filmből, mely szintén nem érhető el online .

a Thor 3 Queenslandben, Ausztráliában forog, várhatóan októberrel bezárólag, illetve néhány kiegészítő forgatási nappal. Chris Hemsworth a forgatás idejére családjával utazott, érthető is, hiszen mind ő, mind pedig Cate Blanchett, az új gonosz Hela ausztrál származású.

A rejtélyes és gonosz Hela mellett még a különc Grandmaster (Jeff Goldblum) lett bejelentve, illetve helyet kap még egy klasszikus  hős Valkyrie (Tessa Thompson), valamint Karl Urban adja erejét Skurge verekedéseihez. A korábbi szereplőkből mindenkit viszont látunk, Lokit, Hulkot, Odint, Heimdallt.

thor-ragnarok-logo-600x405

A legizgalmasabb része mégis az a videó lehet, mely egy túlméretezett gladiátor felszerelést ábrázol és a rajongókat lelkesedéssel fogta el, ugyanis ez lehet a bizonyíték a Planet Hulk történetének adaptálására. A pletykák szerint szerves része lesz a filmnek, az Ultron kora után Bruce Banner Hulkként landol egy gladiátor bolygón, miután bajnokká lép elő, majd meglepő módon Thorral találja szembe magát, akit Hela (Cate Blanchett) száműzött Asgardról miután Mjölnir nevű legendás kalapácsát elpusztította.

Gladiator #Hulk Armor from #Thor Ragnarok now on the #MarvelSDCC stage! #SDCC #Marvel

A photo posted by Ryan Penagos (@agentm) on

 

  • Zsolt

    Ezt a filmet várom a legjobban! 🙂