The Flash: Grant Gustin nyilatkozott Barry és Zoom következő konfrontációjárólA The Flash, Barry Allenjét alakító színészt nemrég arról kérdezték, hogy hogyan is fog karaktere reagálni Zoom identitására. Ahogy azt már kitárgyaltuk a Zoom cikkünkben, a nézőknek ugyan tiszta már, hogy ki is maszkos sebességhajhász, de Barry-nek ez még hátravan.

640_clip_the_flash_sneak_peek
Grant Gustin (Barry Allen) azt nyilatkozta, hogy még a 2. évad során fény fog derülni számára is Zoom titkára és nagyon nem fogja jól viselni ezt Barry. Olyan lesz ez számára, mint Harrison Wells leleplezése volt az 1. évadban. Úgy érzi, hogy egy mentort veszített el, hogy többet nem bízhat senkiben és ismét csak magát fogja okolni. Ez a fajta ciklikusság jellemző a szuperhősökre és nem meglepő, hogy hasonló időközönként történik ilyen leleplezés. Az első évadban is a szünet előtt derült ki, hogy ki a Reverse Flash és a másodikban is Zoom-ot a hiátus előtt leplezték le.
Egy-két szó már a 3. évadról is esett, hiszen ez a szál nem áll meg a 2. évaddal, hanem ezen csalódás és árulás nyomai a következő szezonra is kihatnak. A készítők ugyanis nem állnak meg csak 2-3 speedsternél, újabb ismerős arcokat hoz(hat)nak be, mint például Max Mercury vagy Johnny Quick.

Vélhetőleg Barry vissza fog térni Earth 2-re, ahol ismét szembekerül Zoom-al és meg akarja majd menteni a hátrahagyott vasmaszkos foglyot, akiről még folyik a találgatás, hogy ki is lehet valójában.
Mindenesetre ez még a jövő zenéje, sajna a következő – egyébként egy új speedstert bemutatjó rész – a Trajectory csak március 22.-én érkezik, addig is itt egy kis kedvcsináló hozzá.

The Flash | Trajectory Trailer | The CW

  • TheDoctor

    Az új Speedsterre leszek kíváncsi 😀

  • Peter Lakatos

    wooow, mennyire creepy már zoom emberi szemekkel 😀