Szinkronosan is ütős a Valerian trailereA közelmúltban bemutatkozott Luc Besson új filmjének leőzetese, amely már szinkronosan is megtekinthető.

Luc Besson a kultikus Az ötödik elem után sem maradt munka nélkül, legutóbb például a Lucyval próbálkozott, de az igazi áttörést ismét a Valerian hozhatja el neki. A képregényt alapul használó film főszerepében Cara Delevingne és Dane DeHaan látható, akik mellett olyan nevek is feltűnnek még, mint Rihanna, Clive Owen vagy éppeb John Goodman.

Valerian és az ezer bolygó városa (12E) hivatalos magyar szinkronos előzetes

A Valerianés az ezer bolygó városa jövő nyáron kerül a mozikba, a hivatalos szinopszis pedig így szól:

A mára már klasszikussá vált Valerian és Laureline képregénysorozatot a neves író-rendező Luc Besson továbbgondolta, és egy modern, egyedi scifi sagát álmodott meg belőle.

Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Develgine) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.

Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott – egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre…