Szinkronos előzetesen Emma Watson És Tom Hanks ígéretes thrillere, A Kör – íme a társadalmunk jövőjeIdén is lesz kavarodás bőven a moziba járók fejében, ugyanis A kör harmadik etapja, A körök mellett érkezik még Dave Eggers 2013-as nagy sikerű könyvéből készült A kör című thriller is, melyet Tom Hanks és Emma Watson nevével fémjelzett Luc Besson szuperstúdiója, az EuropaCorp küld nagyvászonra.

A Steve Jobs-ra hajazó Hanks ( a hacukája miatt sem tudunk elvonatkoztatni ettől ), a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégét igazgatja. Egy ifjú hölgy, Emma Watson megformálásában álmai állását kapja meg az óriásvállalatnál, ám az utópisztikus jövőkép és az alaposan kigondolt tökéletes társadalmi forma, mellyel a világot akarja megváltani Mr. Hanks mégsem tűnik annyira jó és biztonságos ötletnek. Így senki sincs biztonságban, főleg akkor, ha a virágzó jövőben bárki, bármikor követheti mások minden egyes lépését.

A James Ponsoldt ( A turné vége, Szárazon) rendezte thrillerben A szépség és a szörnyeteg sztárja illetve a mindig remekelő Tom Hanks mellett még feltűnik Az ébredő Erő csillaga is, John Boyega valamint Patton Oswalt ( Férjek gyöngye, L’ecsó) is. A Kör várható hazai bemutatójának dátuma már nincs messze, ugyanis 2017. április környékén kerülhet a mozikba.