A Stranger Things sztárja a Sicario folytatásábanA Sicario – A bérgyilkos a 2015-ös év legjobban fogadott filmjei közé tartozott, amit három Oscar-jelölés is bizonyít. Jövőre a mozilátogatók ismét találkozhatnak a Benecio del Toro által megformált Alejandro Gillick-kel a Soldado című folytatásban.

Bár a második részben Josh Brolin és Jeffrey Donovan is visszatérnek Matt Graver és Steve Forsing bőrében, a szereplőgárda nagyrészt új karakterekből áll össze, az egyiküket pedig a Stranger Things sztárja, Matthew Modine játssza majd.

A Deadline értesülései szerint Modine megkapta James Ridley hadügyminiszter szerepét, ami azt jelenti, hogy sokszor lesz látható Catherine Keener oldalán. A színésznő Ridley igazgatóhelyetteseként vesz részt a projektben, amiben a fent említett színészek mellett felbukkan Elijah Rodriguez, Isabela Moner, Manuel Garcia-Rulfo és David Castaneda is.

Matthew Modine hollywoodi karrierje az 1980-as évek elején kezdődött, és olyan filmekben tűnt fel, mint a Madárka, vagy az Acéllövedék, de A sötét lovag – Felemelkedés, a Jobs szereplőgárdáját is erősítette. A Netflix sorozatában, a Stranger Things-ben Dr. Martin Brennerként láthattuk, aki többek közt a telekinetikus erőkkel bíró Eleven erejét tesztelte.