A Star Wars sztárja szerepel a Pacific Rim folytatásábanAz új Pacific Rim-ről eddig érkezett hírek nem voltak valami fényesek.

Először is kiderült, hogy Guillermo del Toro otthagyta a rendezői széket és helyét a filmkészítés terén még tapasztalatlan Daredevil showrunner Steven S. DeKnight vette át, majd a forgatókönyv megírására azt a Derek Connollyt találták meg, aki a Jurassic Park néven ismert klasszikus kistesójának – Jurassic World – forgatókönyvéért is felelős volt, és persze tudjuk, hogy a Jurassic World nem az a kistesó, aki végül beteljesíti a szülők álmait, hanem inkább az a fajta akit a pincében rejteget a család, amikor rokonok jönnek látogatóba.

 

Pacific-Rim-Jaeger-on-beach

 

Szerencsére azonban nem rég érkezett a hír, hogy John Boyega, a Star Wars hetedik epizódjának főszereplője is szerepelni fog az új Pacific Rim-ben, méghozzá az Idris Elba által megformált karakter fiát, Stacker Pentecost-ot fogja alakítani. Más neveket egyelőre nem említett a stúdió, de reméljük, hogy folytatódik a pozitív hírek áradata, és nem kell aggódnunk a film miatt.

 

maxresdefault

 

A forgatás várhatóan év vége felé kezdődik, bár a fiatal színész addig sem fog unatkozni, mivel két filmje, a Star Wars 8 és a The Circle című Sci-Fi-je is már be van tervezve a következő időszakra.