Star Wars 2018: Ki rendezi a fiatal Boba Fett, és Han Solo kalandjait?Nagy lehet mostanság az öröm a Disney és a Lucasfilm köreiben. Ugyanis az előkészületben lévő második Star Wars Antológia film már korábban elvesztette kijelölt rendezőjét. Aki pedig nem volt más, mint a Fantasztikus Négyessel hatalmasat bukó Josh Trank.

Az eredetileg 2018-ra előirányzott terv szerint három év múlva lett volna esedékes Trank Csillagok Háborúja mozijának a bemutatója, ám már maga a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is elismerte, hogy bizony késésben vannak. Ám ahogy a tapasztalt asszonyság fogalmazott, bizony inkább lesznek késésben, mintsem, hogy egy rossz hírnevű rendezővel paktáljanak le.

Bár reméljük, hogy az ígéretes tehetségű Trank meg kapja még az esélyét a javításra, az szinte biztos, hogy a demokráciát nem ismerő FOX egy időre vakvágányra tette a 31 esztendős direktor pályáját, ami csúnya bélyeget nyomott volna a második Star Wars spin-offra.

Arra a második Star Wars spin-offra, amely a hírek szerint szintén a harmadik, és a negyedik rész között fog játszódni, a főszerepben pedig Boba Fettet, és Han Solót láthatjuk majd. Az persze még erősen kérdéses, hogy kik lehetnek a színészek, ám a külön kihangsúlyozott fiatal jelző azt jelentheti, hogy nem igazán számolnak napjaink „Harrison Fordjával”, Chris Prattel aki 2020-ban már 41 éves lesz.

Tehát: egyelőre se szereplők, se rendező. Kérünk szépen Disney, mi nem kérünk Star Wars filmet, ha az már előre bukta lesz. Ugye nektek se kell ilyen áron a Csillagok Háborúja adagotok?