Sötétebb vizekre evez a Zsivány Egyes

Fecske "> Fecske | nov 4 - 13:05 | Hírek | Nincs hozzászólás


Alig másfél hónap áll már csak előttünk a Zsivány egyes premierjéig, mely jelentősen eltér majd az eddigi Star Wars filmektől, a rendező foglalta össze néhány pontban ezeket, például ne számítsunk a nyitó csúszásra a film elején, valamint készüljünk fel egy sokkal sötétebb Star Wars világra.

Gareth Edwards interjújában szót ejt Jyn Erso vonakodó karakteréről, valamint a sztori alakulásáról:

A történések ott kezdődnek amikor az élete darabokra törik, gyakorlatilag katonává kell válnia, hiszen a háború sűrűjében találja magát. Végül nem azzá az emberré válik, akivé szánták. Annak ellenére, hogy nem Luke Skywalker történetét meséljük, fontosnak tartottam, hogy hasonló témákban és érzésekben gondolkodjunk. De a történet nem úgy fog alakulni, amire számítani lehet. Ez nem ugyanaz az ösvény, mint a Star Wars-é.

Felicity Jones is nyilatkozott a karakterével kapcsolatban, valamint arról, mennyire élvezte a nehezebb fizikai munkát a Star Wars és az Inferno forgatásán:

Remélem, hogy a hölgyek is kedvelni fogják Jyn karakerét. Azonosulni tudnak a történetével, és aggódni tudnak érte. Remek, hogy csapongás helyett, a lányok egy tökös női karaktert láthatnak, akinek fegyvere van és piszok gyors. Imádtam, mert jó pár segget szétrúghattam. Tetszett a fizikai megerőltetés ezekben a nagyobb filmekben. Közösen dolgoztunk a kaszkadőr csapattal, néhány új trükköt is tanultam tőlük. Ilyenkor zúzódásokkal térsz haza, de teljesen megéri.

jyn-erso-wide