A sötét ötven árnyalata második előzetesében Anastasia tündérmeséje alaposan besötétülMár több mint három hete annak, hogy az Universal bemutatta az első előzetesét A sötét ötven árnyalatának, a sokak által nagyon várt ötven árnyalatának a folytatásához, mely sokkalta sötétebb tónusokat kapott a rövidke kedvcsinálójában. A rajongók számára, akik már türelmetlenül várják a bestseller adaptációjának következő etapját most két remek hírrel is szolgálhatunk: először is a stúdió kiadta a második teljes értékű trailerét, valamint érkezett hozzá egy hivatalos poszter is. A tengerentúlon már most megkezdték a 2017. február 10-én bemutatandó szado-mazo mozira a jegyárusításokat, amely A szürke ötven árnyalatának box office szárnyalását és a tavalyi elővételes befagyásokat elnézve nem csoda.

Tavaly ugyanis az első rész megdöntötte a februári rekordokat a maga világszerte 571 millió dolláros bevételével, ráadásul a nyitó hétvégi rekordját is csak a csimicsanga zabáló 18-as karikás Deadpool tudta elbitorolni tőle a 132.400.000 dollárjával.

A sötét ötven árnyalatában Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerelmi történetéhez, mely ezúttal sokkalta sötétebbnek tűnik. Talán ez nem is baj és hátha ezúttal az ötven árnyalata jelenség kiérdemli a körülötte kialakult hajcihőt, mondjuk az első előzetese már megdöntötte a legnézetteb trailer rekordját, úgyhogy minden esélye megvan rá. Mindenesetre a Universal terveit nem könnyítik meg a Lionsgate akciófilmjének, a John Wick: 2. felvonásának illetve a Warner Bros. animált lego spin-offjának, a LEGO Batmannek a közeli premierdátuma. Anastasia mindenesetre elég magabiztosan fut neki a poszter alapján: