Premierdátumot kapott az új Twin Peaks

Simko | jan 10 - 15:00 | Hírek | 2 hozzászólás


A Twin Peaks rajongói számára az elmúlt néhány év valóságos érzelmi hullámvasút volt. Régóta hiresztelték, hogy a sorozat, és az azt követő film története valamilyen módon folytatódhat, de az idő múlásával ez egyre kevésbé tűnt valószínűnek. Azonban újabb utalgatások érkeztek, amiket követően megerősítették, hogy a Showtime jóvoltából a Twin Peaks visszatér – és most végre az is kiderült, mikor találkozhatnak a tévénézők a már jól ismert, és új szereplők csapatával.

A Showtime elnöke és vezető igazgatója, David Nevins a Televíziós Kritikusok Szövetsége 2017-es téli sajtótájékoztató-körútján jelentette be, hogy az új Twin Peaks kétrészes premierjére május 21-én kerül sor, majd a harmadik és a negyedik epizód is elérhetővé válik a Showtime streamelő platformján.

Bár a produkció kezdetén arról szóltak a hírek, hogy az új évadot 12 epizód alkotja majd, a szezonhoz végül 18 rész készült. A forgatások már véget értek, így elképzelhető, hogy az elkövetkezendő hetekben néhány teaserrel is megörvendeztetik majd a közönséget.

  • DeckJaniels

    Reboot??? Én eddig úgy tudtam hogy a második évad után játszódik majd a történet, utalva a “találkozunk 25 év múlva” idézetre :/

  • samu34

    Ja én is folytatásról tudtam ! Remélem csak elírták!