Power Rangers: Új képeken láthatjuk a zordokatKépregények alapján készült filmekkel, újragondolásokkal, és folytatásokkal teli évnek nézünk elébe, és a világ egyik kedvenc gyereksorozata, a Power Rangers nagyképernyős változatára már csak néhány hónapot kell várnunk. A film fókuszában öt zűrös tini áll, akik átváltoznak a hősökké, akikre a világnak szüksége van. Rita Repulsa (Elizabeth Banks) személye az egyik, akivel szembe kell nézniük, kalandjaik során pedig felfedezik a híres zordokat is.

A Lionsgate és a Saban minimális marketing-kampányának keretében azonban a gigantikus robotokat nem láthattuk akció közben. Korábban posztereken, majd játék-formában nyújtottak belőlük ízelítőt, de a hamarosan érkező Power Rangers VR-élmény jóvoltából a minap az eddigi legjobb fotókat kaptuk meg az öt zordról.

A Power Rangers NOW hozta nyilvánosságra a képeket, amiken megcsodálhatjuk Piros Ranger tyrannosaurus rexét, Pink Ranger pterodaktiluszát, Fekete Ranger masztodonját, Kék Ranger triceratopszát, és Sárga Ranger kardfogú tigrisét.

A Power Rangers mozi premierjének közeledtével felmerül a kérdés, vajon a reklámanyag hátralévő része tartalmazzák-e majd a zordokat. A projekt eddig csupán egy hivatalos trailert kapott, és helyette a plakátok, játékok, kongresszusok, és az új VR élmény promózták azt a második videós előzetes előtt, amely valószínűleg az elkövetkezendő hetekben érkezik.