A Power Rangers második előzetese szabadjára engedi Zordont, Goldart és a MegazordotAz újragondolt Power Rangers 5 tini szemszögéből követi majd végig a hőssé válásuk eseményeit, akik miután valami természetfeletti tárgyakat találnak, amely szupererővel ruházza fel tulajdonosaikat, szeretett városuk, Angel Grove védelme érdekében mielőbb meg kell tanulniuk használni újdonsült erejüket, ugyanis egy idegen fenyegetés porig akarja rombolni azt.

Miután a New York-i Comic Conon debütált első előzetes csak húzta a rajongók agyát, a frissen befutott második trailer már sokkalta többet mutat meg a rebootolt Power Rangers világából és hangulatából, melyben végre elszabadul Megazord, felbukkan Zordon és Rita Repulsa kegyetlenségéből is több ízelítőt kapunk, ezzel lehetséges epikus küzdelmeknek megágyazva. A készítők és a stúdió ezúttal tényleg mindent bevetett és a sorozat régi dicsőségét is sikerült visszacsempészni az új előzetessel.

Végre kiderült, hogy egy látványos, az eredeti szériához hű filmet kapunk, amely ugyanakkor lazaságból sem fog hiányt szenvedni, végre megpillanthatjuk Rita Repulsa genya kőcsatlósait is, a Putty Patrollereket, szemrevételezhetjük Goldart és a Bryan Cranston által megformált Zordon bevezetése is megtörténik, a bohókás és sok humort ígérő Alpha 5 társaságában.

A trailer nem vesztegeti az időt és egy hatalmas csata kellős közepébe csöppenti nézőjét, ahol a Zordok bevetésére is sor kerül Angel Grove védelme közben. Hőseink kilátásai nem túl rózsásak, így végső megoldásként a Zordokat egyesítve a rajongók lenyűgözése érdekében a Megazordot is életre hívják, melyet eddig csak játék formájában tekinthettünk meg kiszivárgott információk alapján. A készítők ígérete, miszerint sokkalta látványosabb és sötétebb hangulatú lesz, mint a sorozat is beigazolódni látszik a kedvcsináló alapján, mely méltó Power Rangers filmet ígér.

A Power Rangers csapatát Becky G (Sárga Ranger), Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), RJ Cyler (Kék Ranger), Ludi Lin (Fekete Ranger) illetve Elizabeth Banks, mint a gonosz Rita Repulsa alkotja majd. Továbbá Bill Hader kölcsönzi hangját Alpha 5-nek, míg a lebegő, vagyis immár menő fejként Bryan Cranston, mint Zordon bukkan majd fel. A nemzetközi bemutatója a Power Rangers filmnek 2017 márciusában lesz.