Power Rangers film készülőbenLegelőször 1993-ban indult el a Mighty Morphin Power Rangers című tévésorozat, majd később még egy halom másikat megélt, valamint két mozifilm is készült a franchise darabjaiként. A Lionsgate és a Saban Brands közösen úgy gondolta, hogy a Power Rangers akkora rajongói bázissal, és potenciállal rendelkezik, hogy azt feltétlen mozivászonra kell vinni. A tervek szerint az eredeti sorozat történetét rebootolnák, tehát egy csapat középiskolás diák lenne a középpontban. Tervezett bemutató dátum még nincs.

A Lionsgate a megfelelő hely arra, hogy a Power Rangers-t egy új szintre emeljük. Megvan nekik a szükséges technika, háttér, olyan világsikerekkel a hátuk mögött, mint az Éhezők viadala, vagy az Alkonyat filmek. A Lionsgate-tel együttműködve elkészítjük a Power Rangers mozifilmet, ami amellett, hogy hű lesz a franchise-hoz, egyedi és emlékezetes is lesz.” mondta Haim Saban, a Power Rangers megalkotója.

Nagyszerű dolog, hogy Haim Sabannal és a csapatával dolgozhatunk együtt, hogy egy újabb népszerű franchise-t dolgozzunk fel. A Power Rangers történetek több mint 20 éve szórakoztatják a különböző generációkat, ma pedig erősebb a franchise mint valaha. A megfelelő partnerekkel, és a megfelelő alapanyaggal a mozifilmek szerelmeseinek is maradandó alkotást készíthetünk.” – fogalmazott Jon Feltheimer, a Lionsgate fejese.