Power Rangers: Az új posztereken a zordokat is szemügyre vehetjükA jövő év folyamán az 1993-as Mighty Morphin Power Rangers sorozat rebootjaként visszatérnek a nagyképernyőkre a Power Rangerek, kiegészülve a Rita Repulsa nevű főgonosszal és Zordonnal, a földönkívülivel, akiket az A-listás Elizabeth Banks és Bryan Cranston alakítanak.

A Rangereket kevésbé ismert, de feltörekvő színészek keltik majd életre. Dacre Montgomery Jason-t, a Mentőexpedíció szereplője, Naomi Scott a Rózsaszín Rangert, Kimberly-t formálja meg, míg RJ Cyler (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) Billy, Ludi Lin (Monster Hunt) Zack, és a popsztár Becky Gomez (azaz Becky G) Trini bőrébe bújik.

Mivel a mozis bemutatóra már jövő márciusban sor kerül, nem meglepő, hogy a projekt is részese lesz az októberi New York-i Comic Con egyik paneljének, ahol a szereplőgárda tagjai és a készítők egy kérdezz-felelek keretein belül beszélnek majd az alkotásról. Egyelőre nem derült ki, megkapjuk-e addig a film trailerét, de a Lionsgate új poszterekkel készült, amiken most először a kulcskarakterek által irányított gigantikus robotokat, a zordokat is láthatjuk.

power-rangers-2017-movie-poster-black-zord

power-rangers-2017-movie-poster-pink-zord

power-rangers-2017-movie-poster-red-zord

power-rangers-2017-movie-poster-yellow-zord

power-rangers-2017-blue-poster

Az új Power Rangers-film rendezői székében Dean Israelite (Az Almanach projekt) ült, a forgatókönyv pedig Max Landis, John Gatins, Matt Sazama, Burk Sharpless, Ashley Miller és Zack Stentz közreműködésével készült. A végeredmény 2017. március 24-én érkezik az amerikai mozikba.