Pacific Rim 2: Íme az első forgatási kép Scott EastwoodrólMióta Scott Eastwood szerepei a Gran Torinóban, a Haragban, és a Snowdenben segítettek neki bekerülni a reflektorfénybe, a színész a DC univerzumának is részese lett egy rövid szerep erejéig a Suicide Squad-ban. Hamarosan láthatjuk a Halálos iramban franchise soron következő, nyolcadik részében, később pedig a Pacific Rim folytatásában is.

Míg a film igazi főszereplője, John Boyega rengeteg figyelmet kapott, viszonylag keveset lehetett hallani Eastwoodról, aki egy eddig ismeretlen karakter bőrében tűnik fel mellette – most azonban megérkezett az első kép, amin teljes szerelésben láthatjuk őt.

Egy rajongói Instagram-profilon jelent meg egy fotót Eastwoodról a Pacific Rim 2 forgatásán, így először vehetjük szemügyre jaeger-szerelésében, ezzel megerősítve, hogy ő is lehetőséget kap a gigantikus robotok egyikének irányítására. Nemrég Boyegáról is érkezett már egy kép, amin az újonnan tervezett pilótajelmezt viseli, de úgy tűnik, vele ellentétben Eastwood karaktere nincs túl jó formában. Íme:

Scotty filming Pacific Rim, he looks so good with his jaeger suit ♡♡.. #ScottEastwood #PacificRim

A photo posted by 《ѕсотт Eαѕтωооd》 (@scotteastwoodfanpage) on

 • batpool

  Nem akarok paraszt lenni, de mi torténik mostanában az oldalon? Napi egy hír ha van, vagy épp tegnap tobb, de lényegében ugyan arról. És azt se mondjatjuk, hogy azért mert semmi nem torténik mert a filmes világban mindig tortenik valami.. az új Lara Croft filmbol is már egy ideje kint vannak a képek, de egy szót nem olvastam it róla például… szóval sup’?

  • Köller Kristóf

   Szia!
   Az a helyzet, hogy ezt az oldalt mi a szabadidőnkben üzemeltetjük, mindenféle anyagi vonzat nélkül, egyetem vagy éppen munka mellett. Emiatt sajnos előfordul, hogy nem mindig van időnk minden egyes hírt azonnal megírnunk, de természetesen idővel majd pótoljuk a dolgokat. Valamint igyekszünk többnyire olyan érdekességekről írni, amiket rajtunk kívül még 40 oldal nem hozott le, ebben több értelmet látunk, mint ugyan azt a hírt 120-ként megírni. 🙂