Nem egy, hanem hét filmmel jelentkezhet a Power RangersAz újragondolt Power Rangers valóban nagyreményű projektnek tűnik a Lionsgate berkeiben, ugyanis nem egy, hanem hét filmet terveznek.

Azt már láttuk, hogy milyenek lesznek az új ruhák, amelyeket majd a Föld védelmezői fognak hordani az újragondolt filmben sőt, Rita Repulsa karakterét is láttuk már. Eddig nagyon impozánsnak tűnik a projekt, és úgy tűnik, hogy a Lionsgate nagyon is hosszú távra tervez vele, hiszen John Feltheimer, a stúdió vezérigazgatója szerint nem csak egy moziban gondolkodnak:

Nagyon, nagyon izgatottak vagyunk a Power Rangers-film kapcsán. El tudnánk képzelni öt, hat vagy akár hét filmet is!

A klasszikus szerelés

A klasszikus szerelés

Mi már annak örülnénk, ha az elsőt láthatnánk, hiszen mindig rizikós egy ilyen régi sorozathoz nyúlni úgy, hogy sokan talán nem is ismerek a 90’-es években futott eredetit. Az újragondolás a képek alapján valóban érdekesnek tűnik, de várjuk ki a végét, és ne rohanjunk annyira előre, hogy akár hét filmről beszéljünk, még ha Feltheimer szerint erre minden esély meg is van.

  • BlueHipotézis

    Ne tervezzenek semmit előre csak egyet mutassanak be és ha jól teljesítik a pénztáraknál akkor beszélhetnek illetve hozhatnak nyilvánosságra. De addig ne!
    Színészekre nézve elégé kezdőek, de ha komoly vonalon megy akkor talán egy nagyon jó kis mozit kapunk viszont ha ilyen szintre el tudják készíteni, tuti hogy be fogok: ülni:https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90