Michael Keatont, alias Keselyűt rengeteg jelentfotón csodálhatjuk megEz igen! Berobbantak az előzetesek, de a Marvel és a Sony közös Pókember előzetese talán vitte a pálmát. A Hazatérés első blikkre egyszerű, lenyűgöző és sok kérdést megválaszol.

Az egyik ilyen fő kérdésre a válasz az, hogy igen, Robert Downey Jr. felölti a Vasember szerkót és Pókicával együtt belengik New York városát. Korábbi pletykák szerint Tony Stark csak mint mentor szerepelt volna a filmben, és hogy nem szállna be a buliba Vasemberként. De úgy látszik, nem ez a helyzet.

De a legkirályabb részletek a Pókember: Hazatérés első előzeteséből, azok a gonosz karakaterek.  Míg a legutóbbi Pókember filmek mind Atlantában és New Yorkban készültek, addig nagyon sok kulisszák mögötti felvételt láthatunk Tom Hollandról, beöltözve és harcolva a városi bűnözéssel szemben. De amit eddig nem láttunk, az Michael Keaton volt Vulture szerepében. Az ő legtöbb jelenetét stúdióban vették fel, és erre a nagy leleplezésre tartogatták. Bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, nem fogtok csalódni. De eddigre már nyilván magatok is rájöttetek, mivel nyilván már megnéztétek az előzetest.

A trailerben felfedezhetjük még Bokeem Woodbine-t is Shocker szerepében. Láthatjuk harc közben, és ha úgy folytatódik az a jelenet, amiben az erejét használva láthattuk, akkor sejthetjük Pókember esélyeit.

De persze akkor már beszéljünk a többiekről is, végre látjuk Zendayat sétálni a menzán, Jacob Batalont a képregény guru Ned Leeds szerepében. Feltűnik Jon Favreau, Donald Glover, és Marisa Tomei May néni szerepében. Oh, és csak nem Star Wars utalás van elrejtve? Figyeljetek, különben elmulasztjátok!

Még sokáig izgulhatunk, ugyanis 2017. július 7-én esedékes Póki újabb kalandjának belengése a mozikba, addig még biztosan kapunk még egy előzetest, addig is nézzétek meg a film jelenetfotóit az alábbi linken:

 http://movieweb.com/movie/spider-man-homecoming/photos/PGnu7DLWCKUTrw/