Michael Fassbender készen áll az uralkodásra az új Macbeth trailerbenMegnézni a 2.457.953. Shakespeare adaptációt körülbelül olyan izgalmas tevékenység, mint a fal száradásának feszült bámulása mellett fél szemmel követni az Éjjel-Nappal Budapest eseményeit, de ha hozzávesszük, hogy a legújabb Macbeth variánst a remekbeszabott Snowtown-i gyilkosságok rendezője Justin Kurzel vezényli, máris lényegesen érdekfeszítőbbnek tűnik a dolog.

A címszerepben Michael Fassbender bizonyítja majd (remélhetőleg) be, hogy a blockbusterek után egy minden ízében klasszikus szerepben is helyt tud állni, mellette pedig Marion Cotillard és David Thewlis is feltűnik majd a vásznon. Külön örülhetnek az irodalomtanárok, illetve anglisztika szakosok, ugyanis Shakespeare párbeszédei bármiféle változtatást nélkülözve esnek majd ki a híres színészek szájából a film október másodikán esedékes angol premierjén. A Macbeth első trailere alant megtekinthető, akik pedig a könnyedebb történelmi ponyvákat részesítik előnyben, bátran zoomoljanak rá az Assassin’s Creed mozira, mely szinte ugyanezzel a stábbal támadja majd be a multiplexeket valamikor jövőre.

MACBETH – OFFICIAL TEASER TRAILER

  • Márton Schóber

    ezt a filmet nagyon várom, így az előzetes alapján meg még jobban. Fassbender pedig zseniálisat fog alakítani érzzzeeem.

  • BadMadMat

    Nem is rossz az előzetes alapján meg ahogy látom egész jó kritikákat kapott (most még) szóval jöhet.