Megvan a Szupercella második részének rendezőjeBár a 2013-ban megjelent, Szupercella című akció összehozta Sylvester Stallone-t és Arnold Schwarzeneggert, akik megpróbálták kijátszani a világ legbiztonságosabb börtönét, a film nem kapott túl jó kritikákat, és bevétel szempontjából sem jeleskedett. A B-kategóriás film azonban Kínában igencsak jól teljesített, hamarosan pedig folytatás is készül hozzá – bár azt egyelőre nem tudjuk, vajon láthatjuk-e újra együtt a színészpárost.

Stallone már biztosan csatlakozott a Szupercella második részéhez, de Schwarzenegger visszatéréséről egyelőre nem érkezett információ. Ennek ellenére a film a minap nagy lépéssel került előrébb, ugyanis megtalálták az alkotás rendezőjét olyasvalaki személyben, akinek munkája ismerős lehet az egykori A-listás sztárok főszereplésével készült, alacsony büdzséjű akciófilmek rajongói számára.

A The Tracking Board értesülései szerint Steven C. Miller ülhet majd a rendezői székben, ezzel az eredeti direktor, Mikael Hafstorm nyomdokaiba lépve. A forgatókönyvet Miles Chapman írja, és a kínai forgalmazó, a Leomus Pictures beszámolója alapján a film története célközönségéből kifolyólag kínai elemeket tartalmaz majd. Az eredeti Szupercella 41 millió dollárnak megfelelő bevételt hozott Kínában, az Államokban azonban csupán 25 milliót produkált.

  • H.Gabe

    (facepalm)?
    Ízlések és pofonok, de nekem az első rész marhára tetszett. Kíváncsi volnék, mi alapján választottak ki egy olyan embert, aki jobb lenne, ha csak számlákat rendezni.
    (Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon direkt akarják megbuktatni a folytatást, vagy szimplán cak hüly… Semmi.)