Még több Star Wars spin-off érkezhet a jövőbenA Star Wars univerzuma a 9. epizód után is tovább bővülhet mellékvágányokkal, de új trilógiával is.

Nyakunkon a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet megjelenése, amely után megérkezik Az ébredő Erő folytatása, vagyis a 8. rész, majd megkapjuk a sokat emlegetett Han Solo mellékszálat. Rákövetkező évben jönni fog a 9. rész, ami lezárja a legújabb trilógiát, végül pedig megérkezik Boba Fett önálló kalandja. És hogy mi jön ezután? Természetesen még több Star Wars, hiszen a Disney nem szeretné, ha feledésbe merülne a franchise, legalábbis a LucasFilm fejese, Kathleen Kennedy szerint. Őt az Entertainment Weekly kapta mikrofonvégre, akiknek a következőt nyilatkozta:

Ez egy jelenleg is folyó beszélgetési alap. Tudnánk csak mellékszálakat készíteni? Hát persze. De egyelőre nem tudom, hogy mi lesz a sorsuk.

kylo-ren-in-star-wars

A jövőbeni tervek nagyban függnek majd a rajongók reakcióitól, amikor megérkezik az első Star Wars spin-off a Zsivány Egyes képében. Korábban már olyan pletykák is felröppentek, miszerint a továbbiakban megérkezhet majd Obi-Wan önálló története is, amelynek főszerepére ismét Ewan McGregort szemelték ki, de természetesen ez még nagyon messze van. Kennedy így folytatta az interjút:

Vannak lehetséges történetek, amelyekről beszélünk. Terveink szerint januárban leülünk és megnézzük, hogyan is állunk jelenleg, hiszen tavaly megjelent Az ébredő Erő, addigra mozikban lesz a Zsivány Egyes, és befejeztük a 8. rész forgatását. Elegendő információnk van, hogy kicsit hátradőljünk, és elgondolkodjunk azon, merre is tartunk. Mit szeretnénk felfedezni? Kikkel szeretnénk együtt dolgozni? Folyamatosan újabb és újabb szakembereket vonunk be, akik megosztják egymással az ötleteiket.

December 15-én kiderül, hogy mennyire működik jól egy önálló Star Wars spin-off.

  • Skumfuk41

    Egy Obi-Wan spin-off Ewan McGregorral nagyon nagy húzás lenne. Szóval hajrá!

  • Gábor Balázs

    jobban örülnék azoknak a spin-offoknak amik jóval a filmes sorozatos éra előtt akár évezredekkel játszódnak és semmilyen történeti szál nem köti őket össze a jelenlegi filmekkel és sorozatokkal.