Martin Scorsese ismét elhozná nekünk a ViharszigetetA Viharsziget Scorsese és DiCaprio egyik mesterműve, melyben a főszereplő rendőrbíró egy elmegyógyintézetből megszökött nő kutatására érkezik a szigetre. Hamarosan azonban kiderül, a szökött nő felkutatása érdekli a szereplőket legkevésbé, ugyanis egészen másról ez a nyomozás.

A Gengszterkorzó után a HBO újabb sorozaton töri a fejét. Ehhez pedig nem csak Scorsese filmjét találták meg, mint alapanyag, de magát a rendezőt is újból. A tervek szerint Scorsese rendezné a pilot epizódot, melyet Dennis Lehane és Tom Bernardo fog írni. Sőt, producernek a film főszereplőjét alakító DiCaprio-t is szeretnék megnyerni.

A történet alapját a film adja, de nem ugyanarról fog szólni. Ez egy előzmény lesz, és az intézmény valamint az ott dolgozók titokzatos múltjáról fog szólni. Ehhez mérten a cím sem Viharsziget lesz, hanem Ashecliffe. Az még nem világos, Scorsese, mikor fogja leforgatni a pilotot, mert jelenleg következő Silence című filmjén dolgozik, melyet 2015 elején kezd forgatni.