Love the Coopers – Sztárparádét karácsonyra? Itt a trailer!Gőzerővel közeleg a karácsonyi szezon. Bár hazánkban a hétvégén még kánikula várható, az Egyesült Államokban már megkezdődtek a karácsonyi promóciók a filmszínházakban is. Az ünnepi forgatag talán legszívmelengetőbb, és legmókásabb darabja lehet a Lionsgate üdvöskéje, az igazi sztárparádét felvonultató Love the Coopers.

Az USA-ban november 16-án debütáló mozit tapasztalt stáb készíti, lévén a forgatókönyvért nem más felelt, mint Steve Rogers (P.S. I Love You, Édesek és mostohák), majd a nyersanyagból Jessie Nelson rendező (Nevem Sam; Corrina, Corrina) igyekezett a lehető legtöbbet kihozni.

A Love the Coopers azonban nem a kamera mögött, hanem az előtt a legerősebb, lévén hihetetlen mennyiségű hollywoodi csillag fogott össze, hogy hitelesen alakíthassák a címszereplő Cooper család négy generációjának tagjait: Alan Arkin, John Goodman, Ed Helms, Diane Keaton, Jakey Lacy, Anthony Mackie, Amanda Seyfried, June Squibb, Marissa Tomei, Olivia Wilde és Alex Borstein.

Íme, a Love the Coopers remek hangulatú előzetese:

Love the Coopers Official Trailer #1 (2015) – Olivia Wilde, Amanda Seyfried Movie HD