Látnod kell az Alien: Covenant hátborzongató, korhatáros első teljes előzetesétFuss és próbálj meg eljutni a legközelebbi internetkapcsolatot jelentő eszközödhöz, ugyanis a FOX nemrég bemutatta Ridley Scott Alien: Covenant filmjének első teljes, korhatáros előzetesét. A Prmoetheus folytatása és az eredeti Alien film A nyolcadik utas: A Halál előtt játszódik majd, de az első anyagot elnézve belőle, úgy tűnik sokkal inkább az eredeti véres sci-fire fog hajazni.

A FOX nagyon bízik ebben a filmben, a közelmúltban megjelent hozzá az első plakát is, amely azzal az egyszerű jelmondattal büszkélkedett, hogy “fuss”, mellette pedig szerepelt egy homályba burkolózó Xenomorph is, de csak éppen annyira volt látható, hogy beindítsa emlékeinket és fantáziánkat.

Kétségkívül az Alien sorozathoz való visszatérést jelzi az első kedvcsinálója az Alien: Covenantnak, amely talán nem is akkora gond a Prometheus kétes fogadtatása után a kritikusok és  rajongók részéről. Ridley Scott újabb horrorisztikus sci-fije mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy nem fogja megismételni a Prometheus ballépéseit, a cím, a plakát és a rajongóknak kínált biztosíték a trailerrel eddig igen ígéretes, a FOX is nagy reményeket fűz hozzá, ugyanis a bemutató dátumát a stúdió közel három hónappal hozta előre, így a Xenomoprh-al/okkal összezárt legénységgel való közös túlélésre csak 2017. május 19-ig kell várnunk, a tengerentúlon ugyanis ekkor szállhatnak majd fel a rajongók a címszereplő űrhajóra. A legénység közül ismét visszatér majd Noomi Rapace, de valószínűleg csak egy minimális szerep erejére, illetve David, az android Michael Fassbender megformálásában, mellettük friss szereplőkként Demian Bichir, Katherine Waterston, Danny McBride és Billy Crudup igyekeznek majd felvenni a nyálkás Halállal a versenyt. Addig is nézzétek meg a baromi hangulatos előzetesét:

Alien: Covenant | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

 

  • Sidious

    Láttam az összes Alien filmet és a Prometheust is. Nem tudom mi újat tud mutatni…rohangálós, menekülős, sikonyálós, véres kergetőzés lesz. Láttuk már!

    • DeckJaniels

      Ezért várom mindig 😀