Láthatáron a Harry Potter 8?J.K. Rowling visszautasította azt a híresztelést, miszerint Harry Potter történetének vége. A kalandok folytatódnak, de nem most! Bár a rajongók  izgatottak a ‘Legendás állatok és megfigyelésük’ miatt, jobban érdekelné őket Harry, Ron, és Hermione kalandjainak  folytatása. Ilyen azonban valószínűleg nem lesz. Soha. Legalábbis a szerző, JKR szerint.

Rowling úgy nyilatkozott korábban, hogy nem tervez még egy teljes könyvet a régi karakterekkel a főszerepben, ám a The Today Show-ban már kicsit másképp fejezte ki magát, amikor a műsorvezető rákérdezett, lesz-e Harry Potter 8.

“Nem! De már látom is, ahogy valaki úgy vágja és tölti YouTube-ra a válaszom, hogy a  reményt táplálja. Nem írom a folytatást, így nehéz is lenne, de tudjátok mit szoktam mondani? Soha ne mond, hogy…Nos, még soha nem mondtam azt, hogy soha. Úgy vagyok vele, hogy miért kellene bármit is megerősítenem? Ez az én világom és bármikor dönthetek úgy, hogy újra belépek, és bizonyos értelemben már be is léptem!

Beszélt továbbá a spin-off-ról is, amiben Eddie Redmayne lehet a főszereplő, ha a Warner eléri célját. A forgatókönyv elkészítése még folyamatban van, így a színész sem látta még a sztorit.

Visszatérek ebbe a világba a  ‘Legendás állatok és megfigyelésük’ forgatókönyvének megírásával. Az ajtó folyamatosan nyitva áll előttem, de nem hiszem, hogy a Harry Potter 8 a közeljövőben elkészülhet.

Még az sem tiszta, hogy pontosan milyen karakterek térhetnek vissza egy-egy cameo-ra az új projektben, míg a főszereplő, Newt Scamander lesz. Ahogy láthatjátok, Rowling nem utasítja el teljes egészében a Harry Potter folytatását, de könnyen lehet, hogy még évtizedek kérdése mire újra láthatjuk régi kedvenceinket. Az író állítása szerint, attól hogy nem folytatja a Harry Potter szériát, még írhat könyveket.

Biztosan készítek még gyerekkönyveket, mert imádok hozzájuk és nekik írni!

 

  • Leonardo

    Voldemort hatalomra kerüléséről igazán csinálhatnának 🙁

  • Wittgen

    Elfogyott a pénz?