Közülük kerülhet ki a következő James Bond?Daniel Craig négy filmen keresztül alakította James Bondot, a Spectre tavalyi megjelenése óta azonban arról szólnak a hírek, hogy hamarosan átadja a stafétát. Bár hivatalosan egyelőre nem erősítették meg, hogy a színész valóban leveti az ikonikus öltönyt, a 007-es ügynök jövőjéről számos pletyka kering. A Sun magazin most leközölt egy névsort, amely állítólag felsorakoztatja a hét finalistát a 25. film főszereplő-jelöltjeinek listájáról.

Christies-James-Bond-Spectre-Auction-Daniel-Craig-Omega-Seamaster-300

Tom Hiddleston
Idris Elba
Michael Fassbender
Luke Evans
Charlie Hunnam
James Norton
Jamie Bell

Bár az eddigi híresztelésekben több név is szerepelt már, egyáltalán nem garantált, hogy a színészek valóban tárgyalnak a projekt készítőivel.

Tom-Hiddleston-Computer-Wallpaper

Leginkább a Marvel mozis univerzumából, Lokiként ismert, Tom Hiddleston azonban olyan alkotásokban is bizonyított, mint a country-zenész Hank Williams életrajzi drámája, az I Saw the Light és az Éjszakai szolgálat. Mindemellett játszani fog a jövőre debütáló, akciódús Kong: Skull Islandben, és a James Bond lehetne az első franchise, amiben vezető szerepet kap.

idris-elba

Idris Elba az utóbbi időkben számtalanszor bizonyította színészi tehetségét. A Lutherben és a Drótban személyesen, míg a Zootropolisban és a Szenilla nyomában animációs karaktereknek kölcsönözte hangját, neve pedig többször is felmerült már a következő James Bond kilétéről szóló pletykákban. Mindenesetre, Idris korábbi állítása szerint senki nem kereste fel a 007-es ügynök megszemélyesítésének kapcsán, ami kétségbe vonhatja a lista hitelességét.

14_Michael_Fassbender

Michael Fassbender egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, miután látható volt a fiatalabb Magnetóként az X-Men filmekben, de említésre méltó munkái közé tartoznak a Prometheus, 12 év rabszolgaság, Frank és a Steve Jobs is. Minden bizonnyal meg tudná adni azt, amire a James Bond-rajongók vágynak, de tekintve a kasszasiker filmsorozatokat, amikhez fűződik a neve, valószínűleg nem lesz ideje egy újabb nagy szerepre.

A fennmaradó négy színész közül Jamie Bell (A fantasztikus négyesaz egyetlen, akit korábban hírbe hoztak az új Bond megformálójaként, de a többiek is jól felépített karriert tudhatnak magukénak. Luke Evanst A három testőrben vagy a Halálos iramban 6-ban láthattuk, Charlie Hunnam pedig a Bíborhegyből, míg James Norton az Északiak: A viking sagából lehet ismerős.

 • Huskar

  Idris Elba-ra lennék a legkíváncsibb. Tom Hiddleston kap tőlem egy egyértelmű nemet.

  • Köller Kristóf

   Tom Hiddlestonnak szerintünk sem állna jól James Bond szerep, Idris Elba biztosan hatalmas felháborodást és gyűlöletet szítana, ráadásul 43 évesen hosszabb franchise már nem biztos, hogy betervezhető vele, még ez lehetne a hátulütője.

   • Huskar

    Idris játszhatna egy megfáradt Bond-ot, ahogy Ben Affleck egy megfáradt Batmant. 🙂

  • Köller Kristóf

   Amit viszont nagyon bánunk, hogy Daniel Craig előtt Clive Owennek is felajánlották a szerepet és visszautasította. Remek Bond lehetett volna, nagyon kíváncsiak lettünk volna arra, hogy mit hoz ki belőle, mert alapvetően remek színész, a kiállása adott volt hozzá.