Koncepciós rajzon a Zsivány Egyes Darth Vadere

Fecske "> Fecske | dec 21 - 11:01 | Hírek | 4 hozzászólás


A Zsivány egyes megállíthatatlannak tűnik globális szinten, a rajongók pedig az Egy új Remény óta a legjobb Star Wars filmként emlegetik. A most kikerült anyag exkluzív betekintést ad az egyik legzsigeribb jelenet koncepciójáról, amely Darth Vader körül zajlik, tehát spoilerekbe ütközhet az, aki még nem látta a filmet.

Az io9 által kikerült exkluzív anyag a Zsivány Egyes premierjével egy időben kiadott, a The Art of Rogue One: A Star Wars Story címre hallgató könyvben fellelhető képekből ad ízelítőt. A koncepciós rajz, amin Vadert láthatjuk, ahogy éppen a bacta tankban lebeg, aki pedig látta a filmet, az tudja, hogy mennyire keveset mutatott Vaderből ez a jelenet. Lehetséges, hogy többet szántak erre a mozzanatra – a rajz alapján -, hiszen, ahogy a a szóbeszéd járja, Vader a Mustafaron elszenvedett sérülései után inni, enni is képtelen volt, létszükségletté vált egy ilyen bacta tank, amiben regenerálódni tud.

A bemutatott filmben nem szántak túl nagy jelentőséget Vader ezen állapotának, azonban mindenképp beleillett volna a film sötét tónusába, ha látjuk teljes nagyságban a leharcolt Vadert, miközben a szájából csövek lógnak ki, robot végtagjaitól elválasztva. Talán később érkezhetnek jelentősebb képsorok is, törölt vagy alternatív jelenetek formájában, ez azonban még a jövő zenéje.

Nem tiszta egyelőre, hogy viszont látjuk-e Vadert a közelgő Han Solo vagy Boba Fett spin-offokban vagy a jövőbeli univerzum bármelyik alkotásában, mely jelenleg a múlt eseményeit igyekszik gazdagítani, a Zsivány Egyes után legközelebb a 2018-as Han Solo spin-offal találkozhatunk majd a nagyvásznakon.

 • Amerigo

  Legközelebb a filmvásznon az Episode VIII. al találkozhatsz, jó lesz 2019 is a Han Solo spinoffnak.

  • Köller Kristóf

   Szia!
   A Han Solo spin-off dátuma 2018. május 25, míg a VIII. rész pedig 2017 december 15. 🙂

  • Köller Kristóf

   Illetve a legközelebbi spin-offra értettük a legközelebbi találkozást. 🙂

 • btomp

  Pont elég volt ennyit mutatni, feleslegesen ne rabolja a képernyőt. A kevesebb néha több!