Kiszivárgott a Star Wars VIII. részének címe?Vége a mozikban a Zsivány Egyes, és bár minden tekintet az új Disney alkotásra szegeződik, azért ne feledkezzünk meg a soron következő Star Wars episode VIII.-ról sem. Minden egyes információ morzsáért ácsingózik a közönség, de egy évvel a premier előtt egy címmel is beérnénk.

A VS Forum arról számolt be, hogy a Lucasfim védjegy kérelmet nyújott be az Európai Unió Szellemi Tulajdon Hivatalához, és ez a kérelem feltárhatja előttünk a VIII. rész címét is. Ha a riport nem téved, akkor Az ébredő Erő folytatásának címe Star Wars: Forces of Destiny (A végzet erői) lehet. Ez a cím egy nagyobb, közel 2000 szavas beadványban szerepelt, ahol ruhákról, játékokról és egyéb Star Wars témájú tárgyról szólt.

Mivel a Disney-nek és a Lucasfilmnek nagyon sok folyamatban lévő Star Wars témájú projektje van, nem erősítették meg, hogy a Star Wars: Forces of Destiny valóban a VIII. rész címe lesz-e. Őszintén szólva, inkább hangzik videojátéknak, vagy animációs filmnek. Több pletyka is kering még alternatív címekről, például Tale of the Jedi Temple (A jedi templom története), vagy The Ordes of the Dark Side (A sötét oldal rendje), bár ezek sem tűnnek túl hihetőnek. A Forces of Destiny valószínűleg Rey fejlődésére utalna, ahogy Az Ébredő Erő is rá utalt.

Eddig nem sok derült ki Rian Johnson VIII. epizódjáról, a Disney nyilvánvalóan most a Zsivány Egyesre koncentrál minden figyelmet. De ha minden jól megy, ezután a bemutató után már egyre több információt kaphatunk a Disney főtrilógia új részéről is. Lehet, hogy megkapjuk az első előzeteseket is? Vagy legalább egy címet, ami már találgatásokra adna okot a sztorival kapcsolatban is.

A Star Wars VIII. epizódja 2017. december 15-én kerül a mozikba, benne Daisy Ridley, John Boyega, Carrie Fisher, Mark Hamill, Oscar Isaac, Benicio Del Toro, Laura Dern és Adam Driver.

  • DeckJaniels

    Abból kiindulva hogy az Ébredő Erő alcím is az “utolsó pillanatban” lett bejelentve szerintem ez is csak egy munkacím. Remélem a Disney/Lucasfilm nem követi az Alien/Predator franchise magyar címének példáját.

  • Sidious

    Nagyon “gáz” lesz ha a spinoffok megverik a a fő triologiat. Eddig 1:0 a spinoffnak!