Kiderült, mikor indul a Han Solo-film forgatása

Simko | dec 17 - 19:31 | Hírek | 1 hozzászólás


1977-ben George Lucas elindította az azóta hatalmas népszerűségnek örvendő sci-fi akció/kaland franchise-ot, a Star Wars-ot. A sorozat hivatalos trilógiájának részei a hetvenes évek végén és nyolcvanas évek elején kerültek a mozik képernyőire, míg az előzménytrilógia a kilencvenes évek végétől a kétezres évek közepéig nyúlt. Ezután 2012-ben, amikor a Disney megszerezte a Lucasfilmet, bejelentésre került, hogy a Star Wars folytatódik, három évvel később pedig mozikba került Az erő ébredése, amit több epizódikus film és spin-off követ.

A napokban megjelent Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet a jövő évi, nyolcadik Star Warsot előzi meg, a második mellékprojekt pedig 2018-ban kerül bemutatásra. Az alkotás egy újabb előzményként szolgál majd, és Han Solo karakterét követi Luke Skylwalker-rel és Leia Organával közös kalandjain keresztül.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy most elárulta, mikor kezdenek forogni a kamerák: “Igazából nagyon közel vagyunk hozzá, februárban kezdünk forgatni” – nyilatkozta Kathleen Kennedy, amivel megerősítette a korábbi hireszteléseket.

Phil Lord és Chris Miller (21 Jump Street) rendezik majd a filmet az eredeti trilógia és Az ébredő Erő társírója, Lawrence Kasdan forgatókönyvéből. Idén továbbá kiderült, hogy Alden Ehrenreich alakítja majd a film főszereplőjét.

  • Scar

    Az ébredő erőhöz még kellet társíró? 😀