Kiderült az utolsó Logan-trailer megjelenésének dátuma?A 20th Century Fox néhány hete elindított egy weboldalt, amelyen keresztül a rajongók különleges képeslapokat szerezhettek, rajtuk a Logan utolsó trailere 1974 képkockájának egyikével. A képeslapokat a múlthéten kipostázták, a főszereplő, Hugh Jackman és a rendező, James Mangold megosztva az első és az utolsó kockát. Ma napvilágot látott a hír, miszerint a teljes trailer január 19-én, azaz csütörtökön kerül bemutatásra, és állítólag 2 perc 21 másodperces lesz.

Az információ, miszerint a Logan utolsó, több, mint két perc hosszúságú előzetese csütörtökön debütál, a Fox Taiwan Facebookjára került fel. Néhány rajongó meg volt győződve róla, hogy a kedvcsináló igencsak rövid lesz, 1974 képkocka ugyanis kevesebb, mint 90 másodperc alatt fut le, de a német FSK ügynökség nemrég besorolta a trailert, két perc és 21 másodperces játékidővel.

A Logan, azaz a harmadik Farkas-film szereplőgárdáját olyan további tagok erősítik, mint Boyd Holbrook (Donald Pierce), Richard E. Grant (Dr. Xander Rice), Stephen Merchant (Caliban) és Eriq La Salle, aki eddig ismeretlen karakter bőrébe bújik majd. A forgatókönyvet David James Kelly és Michael Green írták, a 20th Century Fox pedig 2017. március 3-ra tűzte ki a premier időpontját.