Karácsonyi ajándéknak egy létező, életnagyságú Vasember páncélra vágysz? Most beszerezheted!

Fecske "> Fecske | dec 23 - 11:40 | Hírek | Nincs hozzászólás


Lassan olyan korban élünk, ahol a fikció és a valóság ütközése mindennapos dologgá válik, melyet könyvek és filmek egyaránt inspirálhatnak. Minden képregényhős rajongó álma vált valóra a Toys Asia jóvoltából, akik elkészítették az első Vasember “játék” jelmezt, melyet bárki a sajátjának mondhat, ha van egy “kevés” félre tett pénze.

Az életre keltett modell a Mark 43-as verzió, ami 567 mozgó részzel operál, mindezt 360 ezer dollárért cserébe. A videón nagyon látványos fejlesztésnek azonban akadnak hátulütői: aki arra számít, hogy ennyi pénzért valóban Vasemberré válhat, az csalódni fog, ugyanis nem csak, hogy repülni nem tud, de felölteni sem lehet azt.

Így egyelőre marad ez a videó bemutató a rajongóknak, Robert Downey Jr.-nak pedig a repkedés, hiszen még 2 filmben biztosan találkozunk vele Vasemberként a jövőre érkező Pókember: Hazatérésben, és a Bosszúállók: Végtelen háborúban.

Aki viszont nem tudott volna betelni az első kereskedelmi forgalomba állított Vasember jelmezzel, az ilyen lenyűgöző darabokat találhat a YouTube-on, mint ez a Killerbody csatornán látható darab, mely valósként funkcionál, szerencsére nem kevés ilyen ambiciózus jelmez készítő akad, korábban már hallottunk világ rekorder Batman jelmezről is.