Joker a Gotham új előzetesében!Minél több anyag jön ki a FOX ősszel érkező sorozatához, a Gotham-hez, annál jobban várjuk azt. A poszterek és az előzetesek alapján kifejezetten hangulatos, jó sorozatnak ígérkezik a széria, amelyben Batman valamennyi ellenfele megkapja a maga újragondolt eredettörténetét. Rébusz, Méregcsók, Macskanő, Pingvin és Joker is! A bohóc az egyedüli, aki eddig sem posztereken, sem videókban nem tűnt fel. De most, a sorozat új kedvcsinálójában az őrült tréfamestert is felvezetik a készítők!

Nagyon szeretjük ezt az új, egyperces előzetest, mert nem csak nagyon kreatív módon vezetik fel Joker karakterét, de közben még Heath Ledger és a Sötét Lovag Trilógia előtt is tisztelegnek! Respect! 🙂

Gotham – Joker teaser

 

Na, meg van? 🙂 Ugye, milyen menő Joker felvezetése? Vagy egyáltalán nem láttad a pszichopata bohócot a fenti előzetesben? Akkor pillants az alábbi, az előzetesből kivágott képkockára!

Ismerős? Láttad ezt már valahol, ugye? 🙂

Bizony! A Sötét Lovag plakátjain! Nézd meg újra az előzetest, és látni fogod, hogy ez nem csak belemagyarázás. Az “arcocska” szépen “elmosolyodik” és közben bohócnevetés hallatszik. Rendkívül kreatív easter egg és igazán tiszteletre méltó, hogy így tisztelegnek az Oscar-díjas előd emléke előtt.