J.J. Abrams végzett a rebootokkal?

Simko | jan 11 - 12:10 | Hírek | 1 hozzászólás


Mióta J.J. Abrams berobbant a köztudatba a Lost – Eltűntek című sikersorozattal, a filmkészítő rengeteg nagy franchise részese lehetett. Ült a Mission Impossible, a Star Trek és a Star Wars rendezői székében is, karrierje során azonban az eredeti ötletek háttérbe szorultak – az egyetlen különálló produkció, amelyet kiadott a kezei közül, a 2011-es Super 8 című sci-fi volt.

Hamarosan azonban fordul a kocka, és a Westworld producere a 2017-es Golden Globe gálán elárulta, hogy úgy döntött, búcsút int az újjáélesztéseknek, és helyette olyan projektekkel áll majd elő, amiket talán egyszer valaki más éleszt majd újra.

“Hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy olyan dolgok részese lehettem, amiket imádtam, amikor gyerek voltam. Ami azt illeti, a Westworld, amiért ma este itt vagyunk, is egyike ezeknek a filmekben. De már nem érzem, hogy ismét ezt kellene csinálnom. Úgy érzem, eleget készítettem belőlük, és sokkal izgatottabb vagyok az olyan munkákkal kapcsolatban, amik eredeti ötletek, és talán egy nap valaki másnak kell majd rebootolnia.”

Jelenleg nincs konkrét információ az eredeti projektekről, amiken Abrams dolgozni fog, de továbbra is részese a Cloverfield-franchise és hamarosan érkező, következő része, valamint a Portal és Half-Life filmek csapatának is.

  • Sidious

    Hála az égnek…hiába tette szerethetővé a Star Treket….a Star Warsot megerőszakolta. Síkosítás nélkül seggbeb***ta a szériát. A Zsivány Egyes után az Ébredő Erő nézhetetlen. Abrams teljesítette a rajongók kérését hogy legyen minden makett, de azt nem kérték hogy a történet legyen eredeti. Lehet szidni az előzmény triologiát, de történetileg hibátlan volt, kerek és eredeti. Ott a kidolgozás volt csak gagyi. Remélem valaki a folytatást Zsivány Egyes szintre emeli….