Itt a Bad Boys 3 címe és új premierdátumaA Sony Pictures változásokat jelentett be a Bad Boys harmadik része megjelenésének kapcsán! A stúdió tavaly nyáron 2017 februárjára tűzte ki a népszerű zsarupáros visszatérését, majd nem sokkal később június 2-ára csúsztatta azt. A film így a Wonder Womannel szállhatott volna versenybe, most azonban újabb dátum jött képbe.

badboys001 spinoff.comicbookresourcescom

Bár a stúdió leszerződött a The Grey, A szupercsapat és a Füstölgő ászok készítőjével, Joe Carnahannel, aki az írói és rendezői feladatokat tölti be, nyilvánvaló volt, hogy a jövő júniusi premier megvalósítása közel lehetetlen. Ennek eredményeként a jelenlegi tervek szerint Martin Lawrence és Will Smith karaktereinek története 2018 január 12-én folytatódik, a Rosszfiúk egy életre (Bad Boys for Life) címen. Amennyiben az időpont végleges, a projekt Az útvesztő 3: Halálkúrával együtt kerül a mozikba.

Rosszfiúk egy életre csapata igencsak sűrű időszaknak nézhet elébe. Carnahan a Sony Uncharted című alkotásának új forgatókönyvén dolgozik, míg Will Smith éppen a Suicide Squad promóciós kötelezettségeit végzi, emellett David Ayerrel forgatja következő filmjét. Ezt követően valószínűleg decemberi drámája, a Collateral Beauty népszerűsítésével foglalkozik majd, ami megmagyarázza a halasztást, és valószínűvé teszi, hogy a forgatás jövő tavaszig nem veszi kezdetét.