Íme Rita Repulsa, az új Power Rangers mozifilm főgonosza!Breaking News! Tegnap este végre napvilágot holdvilágot látott egy kép (az eddigi legelső, hála az Entertainment Weekly magazinnak) a Lionsgate stúdió régóta készülgető új  Power Rangers mozijából, amelyen a film főgonosza, Rita Repulsa látható! Egyedül az ő megformálására sikerült megnyerni egy valamire való színészt, így valószínűleg neki kell majd elvinnie a nem sok jóval kecsegtető feldolgozást a hátán.

A gonosz űrboszorkányt az Éhezők Viadala filmek Effie-je, az újabban rendezéssel is próbálkozó Elizabeth Banks fogja életre kelteni. Az Entertainment Weekly jelentette meg az első hivatalos fotót Rita Repulsa karakteréről, aki sokkal inkább emlékeztet továbbra is az Éhezők Viadala Effie Trinket-jére (aki ezúttal rózsaszín helyett zöldbe öltözött), mint a korábbi “kultikus” sorozat eredeti főgonoszára.

power rangers - rita repulsa

Mindezektől függetlenül jól néz ki ez a smaragdvárosi Rita-Óz a nagy boszorkány külső, azt el kell ismerni. Őszintén reméljük, hogy nem Elizabeth Banks kinézete lesz az egyetlen pozitívuma a filmnek, de nincsenek nagy elvárásaink. Talán ez a fenti fotó beindít egy kisebb reklámhullámot és többet is szivárogtatnak majd a projektről a készítők. Mondjuk a Rangerek szerkójáról vagy valami.

A Dean Israelite rendezésében készülő Power Rangers film 2017. március 24-én kerül a mozikba, olyan neves színészekkel a stábban, mint: Naomi Scott, Becky G., RJ Cyler, Dacre Montgomery, Ludi Lin és Elizabeth Banks. Várjátok már a filmet? Hogy tetszitk az újragondolt Rita Repulsa?

 • DarthNandious

  Sztem jo lett,de remelem tobbet is mutatnak majd 🙂

 • BlueHipotézis

  Ha R-es kapna, simán beülök a moziban bár nagyon kétlem hogy ezt a besorolást fogja kapni.

 • Septimus a 29-ezer éves ember

  Én simán bevállalnám 😀

 • László Kondek

  Őszintén szólva semmi baj az újragondolással,bár egy keveset megőrizhettek volna az eredeti kinézetből. Meglátjuk mi lesz ebből,remélem sikeres film lesz,és nem egy illuzió romboló valami,mint pl a DragonBall film.

 • Huskar

  Az mi egyébként, hogy a fekete ranger néger, a sárga pedig ázsiai? XD

  • TheDoctor

   #don’tchangethecolors