Így hódítja meg a strandot a Szikla és Zac Efron a Baywatch legújabb előzetesében

Fecske "> Fecske | dec 8 - 17:00 | Hírek | Nincs hozzászólás


A Baywatch reboot eddig igen ingatag lábakon állt, egészen eddig, a mai napon ugyanis újabb előzetes vonultatja fel szereplőinket, több akcióval, valamint a köztük működő csoportdinamika is felszínre jut. Az új előzetes tanúbizonyságot tesz arról, hogy itt bizony nem hétköznapi mókázásról lesz szó, hanem kőkemény akcióról, a 21 Jump Streethez hasonló beütéssel és tele önreflexív és szexista humorral.

A történet tartópillére úgy tűnik a Dwayne Johnson és Zack Efron duó lesz, akik próbálják ismét felfuttatni, a ’80-as évekből ismert “brandet”. Az egésznek van egy 21 Jump Streetes tónusa, hiszen nem kisebb a tét, mint a Bay strand jövője, melyet bűnözők tevékenysége tart fenyegetés alatt. Ekkor érkezik a képbe Efron karaktere, hogy csatlakozva Mitch életmentő csapatához uralmuk alá vegyék a strandot, közben pedig valami hasznosat is tegyenek.

Ami az érdekessége az előzetesnek, hogy szinte a “szexi” szerepeket is a két izomagyú veszi át, a kérdés így, hogy milyen szerepet szánnak a csapat női tagjainak. Talán egy későbbi előzetesből ezt is megtudjuk.