Így gyászolják Carrie Fishert a hírességekMiután Carrie Fisher, a Star Wars filmsorozat Leia hercegnőjének mai halála az egész világot megrázta, a hírességek is kifejezték érzéseiket Twitter-profiljaikon. Az ikonikus színésznő tiszteletére posztoltak szereplőtársai, többek közt Mark Hamill és Anthony Daniels, de olyan nevek is, mint a híres műsorvezetők, Ellen DeGeneres és Graham Norton, valamint Cyndi Lauper és Jon Favreau is.

Mark Hamill: “Nincsenek szavak #Letört”

Peter Mayhew: “Nincsenek szavak erre a veszteségre. Carrie volt a legélénkebb fény minden szobában, ahová belépett. Nagyon hiányozni fog.”

Billy Dee Williams: “Mélységesen elszomorít Carrie halálának híre. Kedves barát volt, akit nagy mértékben tiszteltem és csodáltam. Ma sötét az Erő!”

Anthony Daniels: “Azt hittem, azt kaptam a fa alá, amit akartam. De nem.” 

Ellen DeGeneres: “Carrie Fisher csodálatos író, színész és barát volt. Annyira jó volt vele. Nem tudom elhinni, hogy elment.”

Seth MacFarlane: “Carrie Fisher okos, vicces, tehetséges, meglepő, és mindig szórakoztató társaság volt. A Family Guy-nak mérhetetlenül hiányozni fog.”

Jon Favreau: “Mennyire szomorú nap a családja, barátai és rajongók milliói számára. Carrie Fisher mélységesen hiányzik.”

Mia Farrow: “Carrie csodálatos, vicces és tehetséges volt. Hatalmas mértékű szeretetet küldök az anyjának, a lányának, Billie-nek és barátainak.”

Graham Norton: “Hihetetlen, hogy egy ennyire tiszta, vicces, szerető szikra elaludt. Carrie Fisher, hiányozni fogsz. Békét kívánok neked.” 

Cyndi Lauper: “Ó, ne, Carrie Fisher-t is elveszítettük. Annyira vicces volt és élettel teli. Nyugodjon békében. Részvétem a családjának és barátainak. Nekünk is hiányozni fog.”

Bette Midler: “Carrie Fisher nem élte túl. Annyira borzasztóan sajnálom, és őszinte részvétem családjának, barátainak, és rajongóinak a világ körül.”