Idővonalon az új Marvel filmekA Marvel folyamatosan fenntartja az érdeklődését a rajongóinak, most éppen a Twitterjén közölte hivatalosan azt a képet, amely elég jól szemlélteti időrendben, hogy mikor melyik hősért izgulhatunk. Ráadásul csinos cover kép, átláthatóbbak az időpontok, és persze az sem egy utolsó szempont, hogy folyamatosan ápolják a kapcsolatot a rajongókkal, de hát ezért is lehet kedvelni a Marvelt. 

Captain America: Civil War – A tél katonája rendezőjétől, Robert Downey Jr. vendégszereplésével és persze Chris Evans főszereplésével kezdetét veszi a polgárháború! Oh, és a Fekete Párduc is feltűnhet!

Doctor Strange – A Sinister rendezője elhozza a Marvel univerzum legnagyobb mágusának önálló kalandját, s ha a hírek nem csalnak, akkor Benedict Cumberbatch játszhatja a főszerepet. Plusz információ, hogy az egyik ellenlábasa már a Polgárháborúban felbukkan!

Guardians of the Galaxy 2 – Az író és rendező továbbra is James Gunn. Visszatér az előző filmben látott ötös, bár ennél sokkal többet nem tudunk róla. Az biztos, hogy már harmadik filmet is terveznek, szóval a Galaxis Őrzőiből nem lesz hiány!

Thor: Ragnarok – Hogy ki fog ülni a rendezői székben, azt még nem lehet tudni, de persze abban biztosak lehetünk, hogy Chris Hemsworth forgatja majd a kalapácsot és Tom Hiddleston is visszatér Loki szerepében. A cím azért erősen asszociatív, egyértelműen utal a világ végére, de vajon Asgardnak, vagy inkább a mi Földünknek lesz annyi? 

Black Panther – Itt sincs még rendező, ám a Polgárháborúban is feltűnő Chadwick Boseman Fekete Párduca már biztos résztvevő.

Avengers: Infinity War Part I – Ez a film is kiszélesíti a Marvel univerzumot, akárcsak a Galaxis Őrzői. A nagy ellenfél a Josh Brolin által megformált Thanos lesz.

Captain Marvel – Az első önálló Marvel női szuperhős film. Eddig csupán ennyi biztosat mondhatunk.

Avengers: Infinity War Part II – A Marvel szerint az Infinity War végkifejlete akkorát fog ütni, hogy annak további súlyós következményei lesznek.

Inhumans – Kiszélesíti a Marvel spektrumát, teljesen új dolgokat akarnak bevezetni, de hogy pontosan mit? Azt talán még Doctor Strange se tudná megmondani (egyelőre).